Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2008, 14:20   #47
Swiety
Użytkownik Forum

Swiety's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jucha Furora Pokaż post
"
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@up
Nie każdy musi być łysy, słuchać hip hopu i mieć włosy na żelu kozaku internetowy Na prawdę, swoją wypowiedzią dajesz świadectwo samemu sobie.
czyś ty kobieto ochujała?
nie tylko internetowy kozaku bo jak bym ci przypierdolił na rl to padł byś jak kiep i nie pomogło by PZU

swoją wypowiedzią daje do zrozumienia ze w*****ł mnie ten jaskiniowiec z filmu, po co takie coś krecić

I pamietajcie ! łysa głowa to podstawa

ty zresztą tez pewnie masz fryzure po kolana i za*******asz jak ze średniowiecza, wes sie kurwa opanój, ksiażki zacznij czytac, bo tak to co, tibia w głowie i dziury"

Po 1 sam się opanUj i przestan sluchac'popka',który spiewa tylko jak dobrze pierdolic policje,pozakładaj łańcuchy,żel (chyba,że masz łysy łeb) i idz na balety 'lachony'wyrywac przy'dobrym'techno.Oprócz mnie w klasie techno słucha każdy i ,gdy włącze np SOAD to mówią do mnie szatan,zjedz kota etc nie reaguje ponieważ gardzę ich głupotą.Ich'bajery' dziewczyn w klasie przechodzą ludzkie pojęcie jak zwracają sie do tych'cipeczek' i niuń;/
Ale one to lubią ,gdy facet zalizuje im rowa ,gdy chce każdemy wpierdolic itp.
H-H słucham ale w większosci nie 'tygo o zyciu i o policji' tylko np Elda/Grammatiku WWO itp.Szczerze na temat włosów chyba każdy nosi jakie chce ale gdy zobaczysz w kosciele każdego wygolonego po bokach i na gorze zostawione włosy zafarbowane na blond lub łysą glacę co pierdoli przy dziewczynach kiedy pojdzie na siłownie to ciężko ich odróżnic.
DRES powah!niunie!

@topig
Irytująco śmieszne!
patrząc po tym, kogo słuchasz (eldo) myśle, że masz ten sam poziom co on czyli ZEROWY

Tak ja słucham jak Peja, popek czy ktokolwiek "narzeka" (jak wy to mówicie) i wole to słuchać niż chodzić jak lump w podartych spodniach i z kolczykami w uszach

Ostatnio edytowany przez Swiety - 17-10-2008 o 14:23.
Swiety jest offline   Odpowiedz z Cytatem