Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dusia2505
Ah. Dobra no comet. Z tego co tu widze wypowidaja sie na tym forum w Felixsa osoby ktore nie maja wiecej niz 15 lat i nie maja wiekszego poziomu niz 60 (pomijajac co do tej pory Faytera). A tak wogole wiesz co jak chcesz pisac na forum i to w obronie kogos Bemo to pisz z poprawna polszczyzna bo z tego co mi wiadomo to nie pisze sie "juSz" tylko "juZ". 
|
szkoda ze mam 12x kina i 7x pala ale ok
a faytera znam od malego i wystarczy ze powiem 'zabij ta idiotke' i cie zabije, on dla mnie by poswiecil real life a moze i tibie nawet, ja dla niego to samo
a i co do stosunku do gry, to ja w przeciwienstwie do ciebie nawet 1 zl na nia nie wydalem, a ty ile juz paccow za rl kupilas? te, ktore dostalas na urodziny tez sie licza, ja mialem z 10 za gp, na pierwszy uzbieralem na faccu
Cytuj:
Jak by wyskoczyła z dupką to pewnie chętnie byś potryskał co? Młode, jędrne ciało... Coś dla ciebie. W sumie by ci to na złe nie wyszło - odpoczynku od Tibii, nigdy za wiele.
|
przeliczyles sie ona ma 1 fotke z rl i 39458340958 z Tibi :> kto tu manjak (mowie o fotka.pl)