Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2008, 15:05   #620
Gallanonim513
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 08 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: ormo
Świat: arcania
Domyślny

jednak w ormo sa popierdolce. Po chuj sie chwalisz ze ormo ma tyle i tyle kasy pomysl czlowieku, czujesz sie dumny z tego powodu? iz wyglosisz na forum ze kazdy ormowiec maaa wchuuuj kasy o czym to swiadczy? co moze pomyslec zwykly szary uzytkownik tego forum? no zastanowmy sie bo dla mnie przychodzi jedna mysl. Pozatym mielismy swoje chwile na arcanii te czasy juz minely (ale mam nadzieje ze sie to zmieni) prawda jest taka, ze nasze spoleczenstwo slynie z tego iz dopoki ktos osiaga sukces tak jakby bylo to w przypadku ormo jezeli wogle moge to tak okreslic to ludzie nas szanowali, gdy zostalismy "rozjebani" w paru akcjach przez IT. co sie pojawilo? cytuje "hahahaha ormo nooby""jebac ormo" " chuja mi mozesz" a wczesniej bylo tak, nie pokaze nicku tej osoby bo nie chce go zblaznic

12:28 Dark Yairobe [76]: lleave dragons 12:28 Dark Yairobe [76]: you have 5 mins 12:28 Dark Yairobe [76]: masz 5 minut zeby s*******ac
12:28[109]: spoko 12:28 [109]: jzu spadam
12:32 Dark Yairobe [76]: 12:28 [109]: nie ma mnie 12:28 Dark Yairobe [76]: dziekuje ;* 12:29 [109]: np

Nawet mozna pokazac inny przyklad bardziej realistyczny jakie jest nasze ukochane spoleczenstwo np. aktualne mniemanie o Borucu, jeszcze niedawno byl bohaterem a teraz? poczytajcie komentarze. Mam nadzieje ze wkoncu cos zrozumiecie
Gallanonim513 jest offline   Odpowiedz z Cytatem