A wiec dziubasku tak gra wciąga i to nawet powiem bardzo (jeśli jesteś fanem anime to jeszcze bardziej) w 1 dzień lunia zniechęciła mnie do siebie jak zobaczyłem pro pvp wymiatacza który mnie pocisnol i to strasznie lecz po jakiś 3 h treningu na takim pseudo worku nauczyłem sie sporo kombosow i typków z mojego przedziału lvlkowego jadę niemiłosiernie. Zbroi jest full i oczywiście po założeniu ich wyglądają przecudownie. postacie nie sa do siebie podobne ponieważ rozróżniają sie na knighta , healera , wizarda i thiefa (thief w dobrych recach 1 na 1 nie ma dla siebie równego) + 2 bądź 3 dodatkowe chary po wyplenieniu paru arcy ciekawych misji głównymi postaciami. żeby nie było expienie nie wygląda normalnie jak to było w każdym innym mmorpg ( tu combosy ustanawiasz za pomoca literek klawiatury dla przykladu a-normalny atack , s - podbicie przeciwnika w gore , spacja - atak lezacego , -> - > tak zwany dash czyli przyspieszenie w dana stronę itp itd. A pvp to inna bajka masz do tego specjalne roomy gdzie zbieraja sie gracze i ustanawiaja jaki rodzaj rozrywki to bedzie czy 1 vs 1 czy 2 vs 2 itp itd deathmache rodem z quake itp itd wiec myślę ze warto probować ponieważ troszkę sie naprodkuowalem. pozdro ;p
* Unknown to death.
* Nor known to life.
* Have withstood pain to create many weapons.
* Yet, those hands will never hold anything.
* So as I pray, "Unlimited Blade Works."
|