Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dusia2505
Tez sie potrafie bawic photoshop  i z jakiej racji nie ma nic na Default. Dziwne ze moja wypowiedz jest pierwsza. Co sobie myslisz ze jak dziewczyna to nie potrafi sie domyslec? Sama osobiscie nic nie mam do Ciebie i nie wiem z jakiej racji podszedles do mnie i zaczoles wyzywac nastepnie zrobiles ss i go przerobiles. Chcesz pokazac jaki jestes fajny bo potrafisz sie bawic w programikach graficznych? To jest dziecinada. Sam teraz z Siebie zrobiles nie powiem kogo bo nie chce znizac sie do waszego poziomu.  Neostrada 2 win haha
|
no wiesz, photoshopem raczej sie nie pobawisz w fejki, jakbys dobrze popatrzala na pasek, tobys widziala co felix uzywa. z jakiej racji nei ma nic na default? I TY PRZEZYLAS NA ARCANII? HAHAHAHAHAHAHA
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dusia2505
Ja w przypadku do Ciebie nie jestem analfabetka. I photoshopem nic nie zdzialasz. Domyslam sie ze kazdy bedzie widziedzial o tym.  Troche sie pomyliles z godzina. Ale prawie Ci sie udalo. Mam nadzieje ze to jest wystarczajacy dowod na to ze Twoje ss sa falszywe.  ahh i wylacz mc 
|
jestes analfabetka. photoshopem nic nie zdzialal, to byl blackd, pobij go bo ma mc oki?