@your~
Wasz glupota mnie przeraza, nauczcie sie czytac posty, nikt nie mysli, ze ejden ded kogos tam od was ma was wyslac na furore, kolege ace~ zawsze ponosi, a pzoa tym zabilem sun eagle z powodow prywatnych,a nie dlatego, ze mam cos do ludzi z furory. I nie byl to ded pzrypadkowy... dostalem cynk, ze peczy na noobcharze, wiec lognalem na chara z rs, ktorego sun zna i nie lubi i zaczalem go lac i jak myslalem on relognal, jego kolega podkusil mnie do wbicia pz a sun nabil yellow a pozniej jak noob dal sie wpedzic do hg, gdzie zeby pzrejsc pzrez kladke msuial ubic mojego noobchara, wtedy nabil skula ja relognalem no i sie zlozyl.
A i co do tego, ze radzisz nam sie bic z brazolami to ja tez bym wam to radzil, bo jakos niewidze zebyscie zbyt odwaznie przystepowali do open battle, ciagle sneaki sneaki itd... psujecie tylko gre ludziom, ktorzy chca zeby mozna bylo spokojnie expic. Jak pamietam na poczatku chwaliliscie sie, ze przyszliscie uratowac saphire, tylko jak narazie jakos wam to nie wychodzi, a ostatnimi czasy gra tu jest naprawde utrudniona przez mala ilosc osob online.
|