Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2008, 08:34   #420
Master Vilum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 08 2004

Profesja: Elder Druid
Gildia: Fusion
Świat: Titania
Poziom: 101
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dominatorrr Pokaż post
Jak na to wszystko zaczelem tylko sie przygladać naprawde stwierdzam ze te forum jest żałosne 3/4 ludzi ze strony Outlast musi sie dowartościowywać odzywkami typu (Czytaj wyżej Kamarro) lub udzielać się tak jak by grali tu od początku serwera i byli elo pro kozak i wogóle (czytaj wyżej Dixyra/Wizz)
Jak by to określić nie wiem, idiotyzm? ale popierdam słowa Vesha bo wie co mówi, mimo iż przegrywamy wojne na Titani i jest jak jest to nadal gracze z naszej strony zrobili wiecej niż wy na tym serwerze, jak sie nie myle kolo 4 Wojen wygranych + 50% z nas ma swoje chary, nie kupione, nie botowane poprostu wylewelowane recznie za czasów gdy tibia nie była taka prosta jak teraz. I moim zdaniem to jest Osiagniecie w tej grze.

mimo mojej wypowiedzi nic tu sie nie zmieni poczytam sobie jeszcze potem jak to Dixyra aka VERY LOYAL TOO LIBAn sie wypowiada ze jest super elo pro a jakies 2 miechy temu strzelal z dupy o akcjach ,gatherach, itp. Pozdrowionka..

Fakt ze open byl fajny ale no coz blessy itp wam pomogly + Konska MUcha Dojebal do pieca uhaSASUHUHsuHSU

Btw nie moge spac gram na otsie bo mi sie nudzi
Jak ja cię kurwa nie lubię ale z twoimi paroma zdaniami się zgadzam xDDDDDDDDD

Raz 1 strona wygrywa raz 2 strona wygrywa........ Zawsze tak było i będzie...^.^
Master Vilum jest offline   Odpowiedz z Cytatem