@your~
Ja nie chce wcale by saphira byla polskim serverem, bo Polacy to nooby. Taki prosty przyklad, wielu kolegow expiac noobcharami pisalo mi bym dal msg komus kto wbil na ich resp i jesli ten nieproszony gosc okazywal sie Polakiem to ZAWSZE zaczynal odpowiedz od "myslsiz, ze sie ciebie boje?", "padniesz" itp itd Polacy nei potrafia byc normalni, nie da sie z nimi dogadac, gdyz wiekszosc Polakow grajacych w tibie to banda 15-latkow, ktorzy uciekaja ze szkoly, zeby poexpic. Naprawde malo jest ludzi myslacych, bez chorych ambicji zwiazanych z podbojem serverow itp. Moze tez nie chcialbym by Polacy rzadzili serverem, bo napewno byloby wieksze PA niz za "ery" Szwedow ;; Jak narazie mi nic Szwedzi nie robia, Original pomogl mi byc free. Wiadomo, ze wiazalo sie to z paymentem, ale mysle ze byl on adekwatny do tego co kiedys robilsimy z koelgami jako ab'team czy tez disorder. Zreszta jesli mam problem czy kiedy ktos mi podpadl a sam nie moge go dorwac to Original zawsze pomoze. Polak nigdy nie pomogl mi bezinteresownie (pomijam tu ziomkow), a Szwed tak.
|