Cytuj:
Oryginalnie napisane przez CzesioWkretka
Czemu po nim jeździcie ? Szczerze mówiąc częściej mam problemy z polakami niż br, bo polak polaka bez żadnych skrupułów może zbić w tej grze (częściej padałem za free od pl niż br) br chociąż szuka sensownego powodu. Jak swat "rządził" to potrafił się czepiać do każdego bez powodu, gdy kilku pl wtedy było ważnymi na serverze to zachowywało się jeszcze gorzej niż fifi. Po co po nim jeździcie skoro jakbyście byli na jego miejscu byście robili to samo a może i jeszcze gorsze rzeczy(nie wszyscy).
Nie znam Druid Philipa tak dobrze nie będę go oceniał czy jest taki czy owaki, ale pamiętajcie on nie uprzykrzał wam aż tak życia póki mu nie daliście w kość ...
Co do wara : Niech Wygra Lepszy !
@edit
nie liże dupy fifiemu -.- co bedzię chciał niech robi ale poznałem się na niektórych pl na danerze więc mówie co myślę
|
jakbys mogl to wymien tych kilku pl tak z ciekawosci pytam bo tak sie sklada ze przpadokowa w tamtych czasach bodajze gralem i przypadkowo u swatow support zalatwilem 3 osobom i wszystkim 3 odjebalo i ciekawi mnie czy wiesz o czym mowisz
ano co do asslicka to niewidze tu asslickerstwa chlop poprostu powiedzial co mysli a ze z jego wypowiedzi wynika ze trzyma strone fifiego to nieznaczy ze mu asslicka
just mine opinion
pozdro dla prawdziwych!
ano ze miales wiecej problemow z pl niz z br to swiadczy o tym ze ludzie tacy jak miedzy innymi fifi jebia polakow bo wiedza ze chuja im zrobia (i uwiez mi "wspolpracowalem" z gosciem wiem o czym mowie)