Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2008, 23:07   #7609
-Phoenix-
Użytkownik Forum

-Phoenix-'s Avatar

Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv Pokaż post
mam honor, jestem pro, tak to sa dwie rzeczy ktore zdaja sie prawda w Twoim poscie. i ja nie blagam o mniejszy payment, tylko mnie juz nie bawi zabijanie ludzikow z 150 lvlami w trapie przy pomocy 15 osob. I chce sie wyplacic, wbic 120 i miec jakas przyjemnosc z gry dopoki mi sie nie znudzi. Bo ludzie tacy jak Ty by dali se rece uciac zeby sfragowac 100 lvla, ja juz takich fragow mam dosc, uwierz mi
Jeśli nie błagasz o mniejszy payment, to co robisz??

Cytuj:
bo co wpadniesz swoim 120 ek z ekipa polaczkow? ty kurwa idioto bede pomiedzy wami s*******al jak w warcabach. I tak, elastorm mnie obroni i jesli sie wyplace to nikt mnie nie ruszy. Odpisujesz 10 min po poscie na ktorego 4h czekales, fajnie masz w domciu.
Elastorm to, Elastorm tamto - powinieneś doskonale sobie sprawę zdawać z tego, że on Cię nie wybroni. Cóż, takie życie

Cytuj:
elastorm to moj kolega, ja nie wbijam lvli wchodzac w dupe szwedom zeby pozwolili mi spokojnie poexpic. pvp polaczkow takich jak ty rowna sie zeru, wiec sorry ale wpadnij 15 osobowa ekipa i Ci pokaze jak sie gra w ta gre s*******ac bede, potem przyjde z reszta bongo/elastormem i was roz*****my i tyle. I wierz mi, mimo tego ze zabilismy z bongo wiecej ludzi niz wszyscy polacy waszego pokroju razem wzieci na iridii, to jestesmy respektowani a wiec nikt nas nie ruszy jesli sie wyplacimy. I myslisz, ze ludzie sie z Ciebie nie smieja? reakcja jakiegokolwiek na nick Viron mysta - HAAHAHAHAHAHHAHAHAHA, lepiej nie mysl co mowia o tobie
Nie wbijasz leveli wchodząc w dupę szwedom? A ile razy w 3 ostatnich postach padł nick 'Elastorm' ?? Mowisz, ze jestes pro, a wlasnie udowodniles ze gówno jesteś a nie pro. Uciekniesz i wpadniesz z kumplami - ok. Oni odjebią za Ciebie całą robotę, a Ty tylko spijesz śmietankę, ha ha. Ten koleś "prawda w oczy" to przyjeb, tu się mogę zgodzić - ale Tobie do niego niewiele nie brakuje, uwierz mi.

Ah, nie fatyguj się z odpisywaniem bo tylko niepotrzebnie się będziesz produkował.

Pozdróweczki ludziska

Szczery[*]
-Phoenix- jest offline   Odpowiedz z Cytatem