Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv
mam honor, jestem pro, tak to sa dwie rzeczy ktore zdaja sie prawda w Twoim poscie. i ja nie blagam o mniejszy payment, tylko mnie juz nie bawi zabijanie ludzikow z 150 lvlami w trapie przy pomocy 15 osob. I chce sie wyplacic, wbic 120 i miec jakas przyjemnosc z gry dopoki mi sie nie znudzi. Bo ludzie tacy jak Ty by dali se rece uciac zeby sfragowac 100 lvla, ja juz takich fragow mam dosc, uwierz mi 
|
Jeśli nie błagasz o mniejszy payment, to co robisz??
Cytuj:
bo co wpadniesz swoim 120 ek z ekipa polaczkow? ty kurwa idioto bede pomiedzy wami s*******al jak w warcabach. I tak, elastorm mnie obroni i jesli sie wyplace to nikt mnie nie ruszy. Odpisujesz 10 min po poscie na ktorego 4h czekales, fajnie masz w domciu.
|
Elastorm to, Elastorm tamto - powinieneś doskonale sobie sprawę zdawać z tego, że on Cię nie wybroni. Cóż, takie życie
Cytuj:
elastorm to moj kolega, ja nie wbijam lvli wchodzac w dupe szwedom zeby pozwolili mi spokojnie poexpic. pvp polaczkow takich jak ty rowna sie zeru, wiec sorry ale wpadnij 15 osobowa ekipa i Ci pokaze jak sie gra w ta gre  s*******ac bede, potem przyjde z reszta bongo/elastormem i was roz*****my i tyle. I wierz mi, mimo tego ze zabilismy z bongo wiecej ludzi niz wszyscy polacy waszego pokroju razem wzieci na iridii, to jestesmy respektowani a wiec nikt nas nie ruszy jesli sie wyplacimy. I myslisz, ze ludzie sie z Ciebie nie smieja? reakcja jakiegokolwiek na nick Viron mysta - HAAHAHAHAHAHHAHAHAHA, lepiej nie mysl co mowia o tobie
|
Nie wbijasz leveli wchodząc w dupę szwedom? A ile razy w 3 ostatnich postach padł nick 'Elastorm' ?? Mowisz, ze jestes pro, a wlasnie udowodniles ze gówno jesteś a nie pro. Uciekniesz i wpadniesz z kumplami - ok. Oni odjebią za Ciebie całą robotę, a Ty tylko spijesz śmietankę, ha ha. Ten koleś "prawda w oczy" to przyjeb, tu się mogę zgodzić - ale Tobie do niego niewiele nie brakuje, uwierz mi.
Ah, nie fatyguj się z odpisywaniem bo tylko niepotrzebnie się będziesz produkował.
Pozdróweczki ludziska