Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 18-10-2008, 23:59   #11524
CzesioWkretka
Guest

Domyślny Moja opinia = odwrócenie od polski - ej no sry

Hmm nie pamiętam dokładnie nicka (przed chwilą spotkanie w rl z wiarą z tibi ) ale pamiętam sytuacje kiedy ktoś z pl chciał po prostu sobie troche kasy zarobić. A wyglądało to tak że wpieprzyli się do mojej guild (ktorej bylem liderem) i zaczeli sie wtracac w jej sprawy ... zkonczylo to sie 2 dedami + paymentem dla mnie jako że owi gracze doszli do wniosku ze w mojej guild jest haker i ja za to msuuszze odpowiedziec (bo tylko ja mialem kase ktorej chcieli ). Jak dobrze pamietam to zabil mnie hmm szafa , saphr emef buhh + ktos co ma nick podobny do srk . Ale jesli moja opinia ma byc odbierana jako lizanie dupy brom czy komu kolwiek , badz odwracanie sie od mojego kraju to prosze was nie wypowiadajce sie juz na temat tego postu bo ja nie chce juz naprzykrzac sie nikomu , a wyrazanie swojej opini zachowam do mniejszego grona - czyli mojej osoby.

aaa... co do ww nickow to dedlem zaplacilem ... i miejmy juz to za soba po prostu prosili mnie o przytoczenie jakis nickow , wiec dalem , a do was nic juz nie mam

... jak juz mam grac w ta gre to chce tylko : spokoju , odprezenia i czerpania z tego przyjemnosci

Cya :>

Ostatnio edytowany przez CzesioWkretka - 19-10-2008 o 00:01.
  Odpowiedz z Cytatem