Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2008, 12:30   #102
Exodus
Użytkownik Forum

Exodus's Avatar

Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazur199 Pokaż post
Jednak by Ci się przydało + gramatyka.

Ogólnie większość ludzi ma umysły bardziej nastawione na przedmioty humanistyczne niż ścisłe( co widać chociażby w mojej klasie, 2 ludzi naprawdę dobrych z matmy a reszta,czyli 34 osoby-ciołki). Nie po to szedłem na profil ang-inf żeby pisać mature z matmy! Po co mi matematyka jak chce się dostać na studia związane z j.angielskim.
Poszedles na profil informatyczny i nie chcesz miec nic wspolnego z matma? Gratuluje wyboru...

9NINE "Chodziło mi o to że w liceum jest już za późno na uczenie podstaw."

Ja w gimnazjum z chemii mialem same 5(nauczycielka mi raz powiedziala, ze jestem geniuszem chemicznym XD), liceum mialem same 2, nic sie nie przykladalem i nie rozumialem zbytnio co tam do mnie mowia, teraz na politechnice wroclawskiej mam chemie, ktora podobno jest powtorzeniem z lo i moj wykladowca zaczal od tego co to jest atom, pierwiastek czy chemia i fizyka. Jak widzisz same podstawy.Wiec chyba w liceum nie jest za pozno na nauke podstaw, skoro nawet na studiach mozna. Dodam, ze rozumiem wszystko co facet wyklada, czyli rzeczy ktorych w lo nie bylem w stanie pojac.
prof. Andrzej Matynia FTW!

Ostatnio edytowany przez Exodus - 19-10-2008 o 13:26.
Exodus jest offline   Odpowiedz z Cytatem