Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2008, 15:26   #12
Lipus94
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2008
Lokacja: Lipsko

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez VLD Pokaż post
3. Wyobrażenia gracza co do profesji.

Każdy woli coś innego, to Nas cechuje i tym się kierujemy. Wiadomo, że nie można mieć wszystkiego naraz, ale każdy wie, co chce
Moje wyobrażenie do profesji jest takie:
a) Szybki exp. Waste? Jakoś sobie z tym poradzę
b) Średni exp. Mogę wyjść na zero , jak zarobię to będzie dobrze
c) Powolny exp. Mimo że wolno to zawsze exp, przynajmniej nie musze biegać po mfy lub ammo i bać się, że mi zajmą expa

Ten fragment mnie najbardziej "poruszyl". Dla mnie zaden z tych odpowiedzi nie cechuje danej postaci (no, moze troche sorcerer). Przeciez kazde profesje moga expic z taka sama szybkoscia, ale z roznym stopniem waste. Nie zgodze sie tez ze pall musi sie martwic o zyski, jak ty to ujales. Wedlug mnie te odpowiedzi powinny wygladac tak:
a)Czeste waste, lecz barwnie wygladajaca gra i brak monotonnych huntow
b)Kompletny brak waste, miejscami duze zyski, monotonne hunty
c)Chyba najwieksze zyski pieniezne na huntach, jeszcze bardziej monotonne polowania, mozliwosc expienia calymi godzinami bez potrzeby powrotu do miasta po amunicje/potiony

Co ty na to?

@Autor
Pomoge Ci troche jak tego chcesz
Mozesz jeszcze wstawic takie pytanko:
Wybierajac sie na wspolne hunty z wszystkimi profesjami wole:
a)Atakowac tylko magia, leczyc blokera i pomagac sobie summonami, na huntach cwiczyc rowniez mlvl, dostawac spory % loota,
b)Tylko i wylacznie atakowac, dostawac najmniejszy % loota ale najwiecej expa,
c)Blokowac i dostawac najwiekszy % loota ale najmniej expa.

Pomysl troche nad odpowiedzia "a" zeby pasowala zarazem do Sorcerera i Druida, albo po prostu zrob 4 mozliwe odpowiedzi xD

Ps. Sorqa za brak polskich liter ale pisze z niepolskiej klawiatury.

@Down
Mi nie chodzi o miejscowki w ktorych paladyni moga expic, ale o styl w jakim oni to robia. Non-stop speary/bolty/arrowsy/stary, czasem jakas exurka i jakis ~san. W porownaniu z magiem/druidem jest to bardzo monotonny wachlarz mozliwosci

Ostatnio edytowany przez Lipus94 - 21-10-2008 o 14:29. Powód: Pomoc :)
Lipus94 jest offline   Odpowiedz z Cytatem