Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dessperado91
Flame war yeye ;d Nie wiem do końca o co poszło ale dla mnie trapowanie na non pvp też jest idiotyczne, irytujace, bezsensowne ;] Pierw ktoś se wyboci chara a potem trapuje;]
|
Postaram się to wytłumaczyć:
Więc tak Trapowanie na non-pvp nie ma sensu kiedy dana osoba(która jest ofiara) nic nie zrobiła osobą które chcą ją zabić, wtedy to dla mnie nie ma sensu i przyznam sam nie lubię tego.
Lecz jeśli dana ofiara zawiniła coś osobą które chcą ją ubić i jest to świadome to nie ma tutaj żadnego ale ;> np.
1 Koleś wbił się na respa hlvl( mówię o swoim przykładzie), napisze raz,drugi,trzeci a on nic swoje!Dlaczego nie mogę go zajebać za to?
2 Koleś jest kozakiem, wyzywa na privie, jedzie na rodzinę, i chuj wie co jeszcze! Dlaczego nie mogę go zajebać za to?
3 Zajebał jakiś itenz, albo coś innego! Dlaczego nie mogę go zajebać za to?
Nie myślcie tak że: jak ktoś coś zrobił kiedyś to po jakimś czasie będzie to zapomniane, jeśli tak myślicie jesteście w błędzie
I teraz tak od siebie:
Po 1 Według mnie za mało jest expowisk dla hlvl
Po 2 Powinno być tak że jak ktoś expi, wlatuje np. ja i jest jakiś 100lvl albo 150lvl(nie ważne jaki lvl, ale typka nie znam, albo nie lubię) na frostach i ja nie mam gdzie expić a nie polecę na dragi to ten mniejszy lvl powinien ustępować expowiska większym od siebie - wiem jest to w jakiś sposób not fair ale ja nie będę bił jakiś gówien skoro tam mniejszy lvl powinien tam siedzieć. Na samą logikę cięższe potwory dla większych graczy a nie dla 100lefla który zajmuje mi prawa stronę a nie bije 3/4 albo nie wyrabia z respem.