#Darkseph:
Wiesz co, masz dosyć dziwne podejście, zalewa mnie krew jak to czytam, ale od razu mówie, że nie mam zamiaru Cię obrażać, po prostu może zobaczysz jaką głupotę napisałeś i poprawisz to

. No więc tak, piszesz że nie lubisz trapowania bez powodu, ale jednoczesnie mowisz że jak Ty (koleś który wbił 300lvl, wow. gz) przychodzisz na respa to od razu reszta out, a jesli nie to wiadomo, bomba boys sie zlatują i nara. Niby z jakiej racji ma Ci ustępować?! Bo może iść gdzie indziej? A jeśli był gdzie indziej i gdzie indziej jest pozajmowane? A jeśli nie ma ochoty iść gdzie indziej, po prostu był tu pierwszy? Nie jesteś świętą krową żeby Ci ustępować wszystkiego bo wbiłeś bardzo wysoki (według mnie) lvl. Ten poziom jaki masz powinien raczej ciebie obligować do pokazywania się jako przykład dla innych, którzy dopiero co uczą sie kultury gry, a nie Ty wchodzisz na frosty i piszesz leave or hunted, albo koleś sam z sibie jest tak mądry że s*******a bo widzi że zaraz przyjdzie ekipa.... Jak chcesz mieć powód żeby kogoś ujebać to go sobie znajdziesz, nie ma znaczenia czy jest naprawde czy nie.
Był to mój pierwszy post na forum.tibia.pl, do tej pory tylko oglądałem.
Może wrzucę wam starą fotkę mojej postaci