Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2008, 21:47   #2728
RubilWKS
Użytkownik Forum

RubilWKS's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2008

Profesja: Elder Druid
Gildia: OoB
Świat: Saphira
Poziom: 53
Skille: boskie
Domyślny

@Drahas
Pamietam wasze rzadzenie na servie, pamietam jak sciagales payment od mojego ziomka za free.Pamietam jak chcialem dostac sie do Keomeo moim palkiem - po czym godzine pozniej Zumeq z Gumiakiem ujebali mnie na expie.. Co do brazoli, mowisz ze sie nimi zajmiesz,, masz na mysli oob zapewne. Kto cie zdradzil ? Zostaliscie roz.pierdoleni przez swe, znikneliscie z servera, my tez padalismy. Mielismy wybor siedziec w dp do konca zycia, albo zaplacic i grac jak normalni ludzie (co nie stalo sie sie od razu, a ok .miecha od konca wara). btw OoB w wojnie nie uczestniczylo - jedynie Kali, Syr, Furon i ktos tam jeszcze. Aha, i nie uzywaj argumentu ze nie jestem w temacie, moj kumpel mial passy do Furona przez krotki czas i walczyl po waszej stronie xd
Zanim zaczniesz mnie huncic, co pewnie szybko nastapi zastanow sie czy nie mam racji ..

Mimo wszystko gl, nie mam nic przeciwko polskiej saphirze, byle by byla normalnie rzadzona ...

@ Dessperado91
To prawda oob nie jest juz tym samym ;/ Nie mowie o old oob w ktorym nigdy nie bylem (niestety) ale o banorsach sprzed kilku miechow ~ Cikai, Lieber, Astrocytka, Roa...
#edit# Roa nie boa, literowka ; p

Sie kurwa rozpisalem xd

Ostatnio edytowany przez RubilWKS - 19-10-2008 o 22:10.
RubilWKS jest offline   Odpowiedz z Cytatem