Zobacz pojedynczy post
stary 19-10-2008, 23:18   #35
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Topic:
Świetny film!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Slipknot to zespół, którego można słuchać mając 13 lat. Potem warto przerzucić się na muzykę, w której ktoś rzeczywiście umie grać i teksty nie są typu 'I wanna slit your throat and f*ck the wound'.

A na koncertach bywałem.
No to już widze co z Ciebie wyrosło...

Cytuj:
Dobra. A masz i się ciesz. Używałem floorhacka (xray). Nie nazywaj jednak tego nie uczciwością. Swoją uczciwość udowadniałem w tej ekhm... "grze" w inny sposób...
ja używam bota ale, przynajmniej nie ukrywam tego.= i potrafię sie przyznać. Niby niema do czego no ale...
a co do uczciwości. też potrafiłem ją w grze okazać i ludzie mi ufali. a potem przez takich pierdków jak Yasume ludzie zaczeli na mnie pluć. Kłania się tu sytuacja z Hydrami co go trapnęliście. Potem mi płakał jaki to ja zUy jestem i to wszystko moja wina.

Czyli tak.... Jeśli słucham Slipknota, Cannibal Corpse i Vital Remains to znaczy że jestem dorosłym dzieckiem czy dziecinnym dorosłym :?

@down

nie ty go trapowałeś przyznaje, ale powiedzieli że na twoją "prośbe" czy coś takiego. niepamiętam dokładnie, o co wtedy poszło ale wyszło na to, że wszystko było moją winą, pomimo tego że z tobą pisałem na normalnym poziomie tylko twoje argumenty "byłem pierwszy dlatego rzuciłem mu m walla" były troche hmm...dziwne. Ide spać Dobranoc Trolle forumowe

Ostatnio edytowany przez jerrry - 19-10-2008 o 23:29.
jerrry jest offline   Odpowiedz z Cytatem