Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2005, 03:01   #81
Shinjix
Master Alucard

Shinjix's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: www.tibiaspy.com

Imię: Yatiru
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Shinjix ma numer GG 4032930
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Erbi

Czy ja napisałem, że uważam za kretynów CAŁE forum? Pokaż mi moment gdzie ja mówie (pisze) O CALYM powtarzam CAŁYM forum.. btw wiem co to znaczy "lol" ("kupa" śmiechu lub jesli nie lubisz słowa "kupa" bo ci się kojarzy z "du..." to w wolnym tłumaczeniu znaczy "duzo smiechu")
Jakiś ty inteligętny... Uczony czy co?? Skąd u służby taka elewacja
Długo nad tym myśałeś, a raczej szukałeś?? Bo mi się zdaje, że tak

Cytuj:
Sluchaj gościu.. jakbyś niepotrafił czytać ze zrozumieniem to dałem słowo mistrzu w cudzysłowiu... więc sobie nie wyobrażaj za wiele...
Mam dla ciebie nowe zadanie domowe , a mianowicię: poszukaj na twojej ulubionej stronie pwn.pl znaczeie słowa ironia.... Oczywiście ty tego niezrozumiałeś i miałeś nadzieje, że zostane twoim mistrzem, życiowym mentorem, ale nie ze mną te numery, o nie.... (jakbyś znów nie zajarzył- to też była IRONIA)

Cytuj:
Zobacz czyj tekst cytowałem i już wiesz o kim mówilem... ale teraz wiem jedno, z pewnościa moge o tobie teraz powiedzieć kretyn...
Powiedziec możesz, możesz nawet POMYŚLEĆ o tym, czy to dla ciebie nie za duzo?? Jeszcze ci głowa pęknie na pół..... A to co omnie myslisz mam w głębokim poważaniu(czytaj: w du_pie)
Cytuj:
PS: Jak będe chciał budyń to sobie sam zrobie, nie potrzebuje twojej łaski, ale dzięki za miłe chęci.

Chyba nie zrozumiałes przenośni..
Nie. To ty jak zwykle niezrozumiałeś ironii.... I kto tu kretyn jest??
Cytuj:
ale nerwowy dzisiaj jestem...
To wyluzuj
Cytuj:
Ps.2. Shnijix "MISTRZU" stfu, plx?
Dziękuje postoję. (znów ironia-tłumaczę żebyś żadnych schizów znów niedostał)
Pozdro
Shinjix
†††

I am the pure flame that burns
I am Sirius son
I am the infinite space
I am the most conquering One

Ostatnio edytowany przez Shinjix - 15-01-2005 o 03:07.
Shinjix jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.