Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2008, 15:45   #507
Pingwin94
Użytkownik forum

Data dołączenia: 14 10 2008

Pergamin Co?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macmano Pokaż post
więc!
mino maga da się zabić!!!... widziałem na własne oczy jak przynieśli do trade rooma ciało mino maga i hijen.

co do ghoula... nie da sie go zabic.

co do spike sworda... da się to zrobic... trzeba zebrac wszystkie kości z ciała... które wypadają z różnyhc potworów.. np. troll ork.

zadowoleni?.
Jeżeli, ktoś przyniósł ciało minotaura w "pelerynce", nie musi oznaczać to, że jest to mino-mag. Mógł to być, i w 100% był to Aperrience Sheng (sorry nie wiem czy dobrze napisałem). A poza tym, wytłumacz mi o jakie kości Ci chodzi? Ok? Bo ja przeczytałem na TibiaWiki, że:
Cytuj:
"Niektórzy twierdzą że SR znalazł dobrą drogę. Pomysł z ciałami jest całkiem niezły ale wielu ludzi nieudolnie próbuje go wykonać. Jeżeli chcemy sprawdzić sposób SR-a, musimy zdobyć odpowiednie ciała. Ciało Minotaura i Deera powinny ważyć po 200 oz., nie są to ciała potworów tylko elementy dekoracji o nazwie "pile of bones", niestety do tej pory takich ciał nie odnaleziono. Ciała Trolla i Wolfa powinny ważyć po 100 oz. Kilku osobom udało się już takie odnaleźć, są to elementy dekoracji znajdujące się w odpowiednim miejscu, ciało Wolfa w kręgu kamieni przy respie Orka Spearmana koło wasp toweru, a Trolla głęboko w kanałach pod częścią dla facc z respem 4 Poison Spiderów. Ciała Orka Spearmana i Spidera powinny być normalne, w 1 stopniu rozkładu."
Czy o takie kości Ci chodzi? Chyba... Jeżeli, ktoś nie wieży mi, iż jest tak napisane na TibiaWiki, oto Link http://wiki.hunted.pl/wiki/O_Spike_S...a_Spike_Sworda.

Miło było ale muszę kończyć, więc? Więc... więc kończę... Papa
Pingwin94 jest offline   Odpowiedz z Cytatem