Mam propozycję
Chciałbym, żeby na wszystkich <marzyciel> albo chociaż większości światów Polacy byli dla siebie oparciem i pomocną dłonią. Chciałbym, żeby żaden Polak nie podnosił ręki na drugiego Polaka.

tak samo jak to robią Szwedzi

. U nich taka akcja chyba już była i skoro oni mogli stworzy spójne państwo które jest dla siebie miłe i przyjazne to czemu MY nie moglibyśmy dokonać czegoś takiego ??
Na koniec apeluje do tego, by nie być złodziejami i noobami tak, tak może i nie jesteśmy w stanie sobie tego uświadomić, ale baardzo często uważamy się za wielkich graczy i myślimy, że znamy się najlepiej, nawet lepiej niż CipSoft i nikt nie może nam nic mówić. dlatego apeluje także o to, żebyśmy nie przeklinali na kanałach publicznych, trade, RL-Chacie prywatnych wiadomościach ani nigdzie. Jeśli już nie możesz się powstrzymać to zaklnij sobie pod nosem, ale tak by nikt tego nie słyszał i się nie uczył. Bo niby skąd Szwedzi, Brazylijczycy na widok Polaka mówią "K&%#*" ??
BO GDZIEŚ SIĘ TEGO MUSIELI NAUCZYĆ I TO BARDZO CZĘSTO WIDZIEĆ !!!
Może niektórzy z was pomyślą "a co mi może taki dzieciuch mówić co mam robić" ale dlatego też piszę to, bo denerwują mnie moi rówieśnicy którzy uważają się za masterów a tak naprawdę są
noobami.
Dlatego już naprawdę na koniec proszę was o przemyślenie moich myśli i próśb skierowanych do was, szanowni Tibijczycy.