Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 20-10-2008, 20:46   #11838
Znicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Darky
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 301
Skille: 108/82
Poziom mag.: 29
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valsas Pokaż post
Moj bot niepada na malych frostach
Jeśli masz dowody na to że padłem przez bota, to z miła chęcią to zobaczę a jeśli jesteś świecie przekonany że nie padniesz na mały frościku to możemy się przekonać i bądź dalej napinaczem na forum bo tylko to możesz.
I tak dla świadomości cioto: gdy mam kicka to mam zaatakowanego Frost Dragona nie hatchlinga.Why? bo może akurat nie padnę albo zdążę zalogować bo wiem że dojebie mi frosta.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KingSajz Pokaż post
Twoje wypowiedzi na tym forum są bardzo bystre i inteligentne.
Gdy brak Ci argumentów stajesz się monotematyczny "omiń, wyjdź, nie płacz".
To wszystko na co Cię stać (?) gdy ktoś mówi mądrzej od Ciebie ?
Co do Twojej wypowiedzi na temat forstów i braku miejsc do expienia dla hlvl to nie bądź emo ("nikt mnie nie lubi, nie rozumie, nie docenia"). Zachowujesz się na forstach jak 80 lvl na orkach warriorach gdy przyjdzie 30 lvl poexpić. Idź na expowiska dla 300 lvl (demony, poi, najgłębsze kopalnie gór Svargrond, lub Goromy), a nie żalisz się, że jest mało expowisk dla hlvl lub że ktoś chce expić na forstach więc musisz go wyganiać i (lub) wołać kolesi aby mu nalurować potworków (sam nie zabiłbyś nawet muchy na swoim egoistycznym nosie).
Forsty są właśnie dla 100-150 lvl, aby mogli sobie poexpić, zdobyć itemki i punkty doświadczenia. Lepiej przyznaj otwarcie, że boisz się expić na prawdziwych expowiskach (jakie zrobiono dla takich lvl jak Twój) ponieważ nie umiesz lub boisz się, że deda wyłapiesz.

A teraz "wyjdź, omiń, nie płacz"
Po 1Skąd ty wiesz co ja teraz biję? Dla twojej świadomości na frostach nie byłem od 3 tyg, więc jeśli nie wiesz to trzymaj kape.
Po 2 nie mam tyle czasu na grę żeby się bujać po krajobrazach tibi jak ty, więc wykorzystuje czas tak żeby wbić tyle ile trzeba w jak najmniejszym czasie.
Po 3 Będę bił to co mi się podoba a nie to co ty mi powiesz . Jak ci się podoba to lataj sobie tam gdzie chcesz.
Po 4 Dla mnie nie ma Prawdziwych expowisk, a nawet jeśli co do frostów to nie wiesz ile tam wyciągam więc... gówno możesz wiedzieć.
Po 5 Nie pisz mi tu tekstów typu"Forsty są właśnie dla 100-150 lvl, aby mogli sobie poexpić, zdobyć itemki i punkty doświadczenia" bo dla twojej zasranej wiadomości na frostach expią największe lvl w tej pierdolonej grze, a dlaczego? jak nie wiesz to się nie dowiesz bo masz za mały mózg na to żeby to obczaić.
Po 6 Jak bym expił na frostach to bym miał 315 a tak to się nie dowiesz gdzie jestem, a o deda się nie boje bo nie płacze po nocach jak ty.
Po 7 Napisałem o frostach jako przykład, a że nie wiesz jak jest bo lata ci boot na rotach to gówno możesz wiedzieć co się dzieje na okolnir.
Po 8 Jak chcecie Teraz to wy będziecie płakać jak ktoś się nawinie na nasze rączki ja chciałem grzecznie a w z ryjami na mnie? Oky To będziecie mieć show
Po 9 Jesteście wszyscy mocni w ryju i tylko to potraficie, ale ja uważam jedno: Na każdego przyjdzie pora
I Po 10 Nie lubię zabijać nie winnych ludzi ale przez takich ludzi jak ty coraz bardziej mnie kusi bo jesteś tylko cwany na forum, TYLKO pisz sobie co chcesz, Bo TYLKO TO MOŻESZ

Ostatnio edytowany przez Znicz - 20-10-2008 o 20:49.
Znicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem