Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kagan
Hm... talent można mieć do wszystkiego... śpiew nie jest gorszy ani lepszy. A co do "dużo miejsc"... może i dużo, tylko co z tego jeżeli nikt na te miejsca nie patrzy? Np. ta Paulina Lenda, robiła mnóstwo rzeczy, m.in. wygrała 2 razy szanse na sukces + mnóstwo innych rzeczy, i np. ja dopiero po tym programie o niej usłyszałem. Dobra reklama robi swoje. Ten program jest taką szansą bo ma dużą oglądalność/przebicie itp. itd.
(I czemu 6? Obie Klaudie będą w finale i Lenda. Imo reszta śpiewających odpadnie.)
|
do 6,dałem taki pesymistyczny wariant,że jakby to wygladało jakby 3/4 uczestników to byli śpiewacy?IMO kilku śpiewających tam może być,ale żeby się nie skończyło że będzie ich tam większość.Wogóle wszyscy(znaczy Ci którzy znam) mówią że pewnie wygra ta co jest niewidoma,bo ludzi "weźmie za serce".Śpiewać niech śpiewa ale niech ludzie odrazu jej nie faworyzują ani nie mówią "jest niewidoma,pewnie potrzebuje pieniędzy to zagłosujmy",i w takim wypadku nie wygra osoba z talentem tylko współczucie ludzkie,a to byłoby złe.Pożyjemy zobaczymy w tą sobote jak się rozwinie sytuacja.