Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2008, 17:37   #2571
D@recz3k
Użytkownik forum

Data dołączenia: 26 09 2008
Lokacja: Rybnik City

Stan: Początkujący
Profesja: Knight
Świat: Astera
Poziom: 23
Skille: 55/51
Poziom mag.: 3
Domyślny

Ja znalazłem bardzo dużo rzeczy na ziemi!!! Otórz nie był to przypadek lecz moje głupie zachowanie ale czego to sie nie zrobi dla fajnego eq!!! ;D Kiedyś byłem w kanałach w thais i zobaczyłem kolesia! Pokazałem mu moją nową tarcze Griffin Shield ponieważ kojarzyłem go po nicku! Niespodziewanie położył za siebie Crown Shielda a że ja miałem przy sobie mase bagów to wszystkie rzuciłem na jego itema i tak bezproblemowo dorobiłem się C Shielda!!! Wiem że to można nazwać kradzieżą ale tak jak mówiłem wcześniej czego sie nie zrobi...!!! ;]

Miałem jeszcze fajne sytuacje moim Rookstayerem! Otórz ide sobie na Minotaury poexpic troche i patrze a pod całami orców z 3 backpacki leżały! Z ciekawości zajrzałem a w każdym 5 chain armorów 3 Studded legsy i 3 Plate Shieldy! Nie umiałem uwieżyć że to znalazłem ale szybko przyszedłem na miejsce moimi depocharami które stworzyłem aby rozgrywały role dp i wrzuciłem na nie wszystkie itemki! W taki sposób dorobiłem się około 1.5 a na rooku to jest nie lada sumka kasy!!! xD A raz nie posuwając sie chamskimi zagrywkami zdobyłem... ^.- 3 K armory i 2 K legsy!!! Otórz szedłem na katedre poexpic i wylootować troche kaski z ghouli! Ide drogą tam gdzie są Huntery i patrze a obok krzaka leży ciało Gs-a w nim K armor! Później ide troche dalej i patrze bardzo dużo bp leży na ziemi (tak na oko jak pamiętam to cały obraz gry był backpackami zasłonięty) więc sprawdzałem po kolei każdy a w trzech był własnie loot z dwoma k Armorami i dwoma K legsami!!! JuHuHuHuHu!!! Ja mam dużo szczęścia jeśli o tibie chodzi!!! )) Pozdro!
D@recz3k jest offline   Odpowiedz z Cytatem