Zobacz pojedynczy post
stary 21-10-2008, 20:10   #33
Hiver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
Hiver ma numer GG 1315256
Domyślny Przepraszam

Sorry Gelt, masz rację nie dasz rady udowodnić. Ale przynajmniej widać, że też chciał byś aby świat się zmienił, wydaje mi się tylko, że za bardzo nie wierzysz w sukces mimo iż jesteś pełen dobrych intencji.

Lechisto, masz rację wszystkich nie da się zmienić, ale jeśli zmienimy nawet 3 osoby i każda z nich zmieni kolejne 3 i tak dalej i dalej to w końcu tych ludzi będzie coraz więcej i więcej. Ta idea polega na ogromnej wierze w ludzką dobroć i chęć zmieniania świata. Trudno jest zrobić coś od razu na wielką skale, wiadomo najpierw trzeba podłożyć fundamenty. Jeśli będą mocne to potem na nich będzie można budować coraz to wyższy i lepszy dom, w którym my Polacy (a w końcu o to chodzi w całej akcji) moglibyśmy się czuć bezpiecznie i mogli sobie zaufać, jak w rodzinie.

Owszem marzę, ale jeśli nie będę wierzył w sukces, to nic się nie uda. Taką wiarę mam i mino, że mój pomysł spotyka się z dużą ilością krytyki to nie zamierzam z niego zrezygnować i jeśli nawet nie w całej Tibi, to na swoim świecie będę starał się zrealizować moją akcję.

Hiver jest offline   Odpowiedz z Cytatem