Co do hardów Soul Eatera się nie wypowiem bo ja ściagam raw'y od [Zero-raws].... najszybciej wydają late night show'a, a i jakość wydaje mi się że trzyma najwyższy poziom. A napisy biorę z animesub.info . O przekłamania powstałe w wyniku 2 tłumaczeń jakoś się nie boję bo czytam mangę.
A właśnie teraz Soul Eater znowu zaczyna się rozkręcać.... powiedział bym troszkę więcej, ale nie chce spoilować.
@Rayza onee-chan! Ciebie nikt nie przebije w ilości postów.... dla ciebie spamowanie jest tlenem.... przyrosłeś do tego tematu.
@Otakuma. Woah, wreszcie zaczełeś pisać..... dobrze że nie chciało ci się czytać całego tematu, bo jest tam parę postów w których się kłociłem z Illyem i trzymają troszkę niziutki (xD) poziom. I nie dawaj gg Rayzie bo on jest ten no.... zboczony bardziej niż ja.....
@Grocix. Jak tam z tłumaczeniem mangi? Podaj tytuł serii bo chętnie poczytałbym twoje tłumaczenie ;p
Ostatnio jak słuchałem opa Higurashi na youtube przypadkiem trafiłem na parę piosenek, które okazały się character songami z Higurashi ;p parę z nich jest naprawdę fajne (Shion&Mion, Hanyuu, podobało mi się jeszcze piosenka w wykonaniu Satoko) , ale piosenka Oyshiego&Keiichiego no imho jest cienka jak skóra na kiełbasie. Jak ktoś chce posłuchać to tutaj jest link do piosenek razem z angielskimi napisami.
http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f
Nipah!
Corgar Frizz