Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2008, 17:46   #44
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gelt Pokaż post
Nie mam zamiaru się zamykać. I tak, pare lat temu miałem 15 lat. I co? Zresztą nie ma co na ten temat dyskutować bo to błędne koło ._.

Btw w której Ty jesteś klasie? Zdajesz sobie sprawę, ze tego typu pisma(?) nie piszemy gwarą, lecz językiem do tego odpowiednim. Nie mówie tu o urzędowych zwrotach bo pewnie połowa z nas nie wiedziałaby o co chodzi. Chodzi o to, by to było PRZEJRZYSTE.

Nie wiem o jakim Hik~ piszesz (byc może chodzi Ci o Hinzu). Jeśli o Hinzu, to wydaje mi sie, że można było zaznaczyć to KULTURALNIE. Znacie tylko s*******aj i wy*******aj? Zamiast wyjechać celną ripostą lepiej obrzucić błotem

@AnArAki

Ok, gdzie napisałem, ze jestem dorosły?

Napisał to człowiek mający w podpisie "a power rangers to ty i twoja stara" ._.

@topic

Popraw to trochę, usuń te flagi (plz) i powodzenia. Przyda sie.

@down

Kocham ludzi którzy wkładają ludziom słowa do ust. Po prostu kocham!; )
ehh. Gelt, znasz przysłowie nie polemizuj, z idiotą, bo sprowadzi cię do tego samego poziomu i pobije doświadczeniem?? Zastanów się nad tym zanim napiszesz kolejny komentarz kompromitujący cię. Na 1 stronie dałeś nam do zrozumienia, że jestes dorosly..
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 31-12-2008 o 13:45.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem