Temat: Boty
Zobacz pojedynczy post
stary 22-10-2008, 21:00   #47
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
taki jesteś kozak, bo dzielą nas pewnie kilometry -.-

dla ciebie ten kto wyższy sobie lvl na forum podpisze jest większy kozak? n/c

idź dalej lizać dupsko i stawiać boty -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
teraz to mnie szczerze w*****łeś... aż nie wierzę, że jesteś z Gdańska ! jak taki Lechista jesteś, to popatrz na taką arke... kupili sobie ekstraklasę... i co kurwa jak na nich wszyscy patrzą? tak samo masz z botem 100 lvl wybocony nigdy nie będzie taki sam jak zdobyty NORMALNIE! i weź nie pierdol, że bicie 50 lvl jest cholernie nudne... to na chuja grasz? idź na otsa tam nie ma nudy...
Spokojnie ; Czy ja powiedziałem, że kiedykolwiek grałem z botem. Powiedziałem to co myśle o botach, ale nie powiedziałem, ze gram z nim ; W życiu nie odpalałem ;;P Spojrzałem na to z roli bottera i przyszła mi taka koncepcja, że granie na bocie może byc ciekawsze ;Także, porządnym Gdańszczaninem jestem ;
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD

Ostatnio edytowany przez Lechista - 22-10-2008 o 21:03.
Lechista jest offline   Odpowiedz z Cytatem