Zobacz pojedynczy post
stary 23-10-2008, 21:02   #29
Hiver
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
Hiver ma numer GG 1315256
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ekierka Pokaż post
Tak, gram na isarze. Co do tych debili, to jest ich tutaj od groma xDD.
Najlepiej to dam wam wszystkim jedną radę. Nie dawajcie na forum screenów, nie chwalcie się, że jesteś znajomym tego i tego, w ogóle grajcie tak, żeby mało osób o was wiedziało, to dłużej pogracie xd. Takie są niestety normy isary, już parę razy próbowałem odejść z tego świata, jednak coś do niego ciągnie, mało ludzi, respy często są wolne, czasami znajdą się jacyś porządni ludzie. Pk teamy najczęściej szwędają się na zamku, guardy, mount sterum( tutaj do nagminnie wpadają), dc.

Aktualnie toczy się wojna pomiędzy debilami (HoS - Harvester of sorrow) i "porządniejszymi" (chociaż czasem też w*****ającymi XD) SS'ami (SS - Sacred Storm). W ciągu najbliższych tygodni ( miesięcy?) najprawdopodobniej hos'y dostaną w dupę i będzie przez jakiś czas spokój na serwerze ( znając isare, nie za długo, ostatni odstęp pomiędzy wojnami trwał pół roku? xd). CO by tu jeszcze powiedzieć na temat serwera... Botterów od groma, paymentów też. Dużym plusem dla low leveli jest cennik serwera - ceny porównywalne są do cen ze światów non-pvp, a czasami jeszcze tańsze ( przykładowo, nose ring kupisz już za 160k, sov- ~250k).

@krajzel
Jak na większości serwerów,w szczególności spotkasz tu i polaka, i szweda( szwedzi o dziwo są mili, niewrogo nastawieni do Polaków), i brazylijczyka ( chociaż tych jest najmniej, najwięcej tu polaków). Jest trochę Czechów, Ruskich ( Białoruś, Ukraina itd).

Jakbyście coś jeszcze chcieli wiedzieć, to piszczcie, na pewno odpowiem

A i co do mojego nicku. Skontaktuję się z niektórymi, jak zobaczę, że trochę tu pogracie.
To jak widzę mamy różne styczności z Brazylijczykami
Ja jak gram to jest ich bardzo dużo, więcej od Polaków niestety, ale są mili i nie PeKują prawie wcale. A jak na razie nie spotkałem żadnego szweda nie wiem czy to nienormalne, ale jeszcze nikt nie pytał się mnie ani nie odpowiadał "swe"

Takie są przynajmniej moje odczucia co do narodowości na Isarce
Hiver jest offline   Odpowiedz z Cytatem