Zobacz pojedynczy post
stary 15-01-2005, 16:27   #1
Rehu
Zbanowany

Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: TIBIA

Stan: Tutor
Profesja: Knight
Gildia: TIBIA TIBIA
Świat: TIBIA TIBIA
Poziom: TIB
Skille: TIBIA T
Poziom mag.: TI
Wyślij wiadomość przez ICQ do Rehu Rehu ma numer GG TIBIA TIBIA Rehu ma login Tlenu TIBIA TIBIA Adres Jabbera do Rehu
Evul Ciemna Przygoda

Epizod I= strona1,post1, Epizod II= strona3,post27,
Pierwszy mój komiks i robiłem go "Na szybkiego". Opowiada on o przygodzie Bardzo Ciemnego Knajta. Jeżeli się ludziom spodoba to może bedę kontynuować.

Epizode I:
Część pierwsza:

Nasz bohater już od początku gry miał dziwne przygody.Gdzy tylko wyszedł ze świątyni, jakiegoś n00ba gonili GMy:

Nasz n00bek przezucał jakiś bag i gdzy GMy go otoczyli on przeżucił baga do naszego Knajta:

Chwile potem n00bek dostał bana:

Gdy BCK(Bardzo Ciemny Knajt) otworzył bag zobaczył w nim kilka itemów których na rookgardzie nie może znaleźć:

Jednak BCK nie grzeszył inteligęcią. Wzioł present box i uciekł na pobliższe wzgórze zkąd zobaczył okrapną scene:

Gdy GMowie poszli (cudem go nie zabili) dumnie wzioł prezent do baga:

Koniec cześci pierwszej.

Część druga:

Prolog:
BCK po wielu meczących tygodniach wyszedł na maina.Jednak przez caly czas nie otwierał prezentu.Na mainie zaprzyjaźnił się z jednym NPC.

Gdy był w gościnie u swojego kolegi BCK otworzyl Prezent.Gdzy zobaczył coś do picia odrazu to wypił:

Jak było widzać na poprzednim obrazku kolega sie obraził a BCK zaczoł czytać ksiażke:

Koniec Epizodu I.

Czy bedzie Epizod drugi zalezy od was .

Ostatnio edytowany przez Rehu - 18-01-2005 o 19:27.
Rehu jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.