Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pol-lop
hmm
... wydaję mi się , że ma więcej do powiedzenia bo jest na tym forum dłużej niż ty .. miej trochę godności i honoru i zamknij japę bo zaraz pan
Xr3 nas u kara i będziemy mieć buuuuu
|
Taa, nie ma to jak segregowanie ludzi wedlug daty dolaczenia \o/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
A no, czekaj faktycznie. Lighthack jeszcze w Tibii 7.6. Wredna gnida co?
|
Tibia 7.6 byla takim cudem, takim idealem wsrod gier online ze nie bylo do niej innego bota niz Lighthack? Kazdy oczyscie gral fair i nie bylo botow ktore samoistnie uhaly/manasowaly bez potrzeby jechania myszka po calym ekranie.
<ironia off>
Cytuj:
Ty zaś, wyglądasz mi na malutkiego pariasa z przerostem ambicji, któremu żal dupę ściska, że nic przynajmniej w tej głupiej gierce nie osiągnął. Zanim zaczniesz wysnuwać zarzuty w czyimś kierunku, to staraj się przed tym dowiedzieć nieco na temat tej osoby, gdyż obecnie dajesz do zrozumienia, jaki z ciebie prostak, osobom, które mnie znają od początku, kiedy zetknąłem się z tym marnym, pixelowym chłamem. Mnie nie dowartościowuje użeranie się z chołotą, ale jeśli nie masz nic do roboty oprócz opowiadania wyssanych z palca bajeczek na temat innych i szukasz guza psychicznego, to trafiłeś na właściwy adres.
Pozdrawiam
|
Zawsze mnie bawia dzieciaki, ktore podczas sprzeczek chca pokazac jakie sa madre uzywajac slowek ktore dawno wyszly z uzycia (albo sa uzywane tylko przez pana Miodka).
~~Albowiem iz gdyz aczkolwiek tys jest jasnie oswiecony.~~
Cytuj:
Może uznacie mnie za debila, ale rozkminiałem te poduszki dwie i pół godziny, aż w końcu dałem sobie spokój...
|
Niestety trzeba cie uznac za debila :<
Cytuj:
Pozdrawiam
|
possssdroooo ;*