Zobacz pojedynczy post
stary 24-10-2008, 17:30   #62
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

osobiscie nie jestem fanem gier, gram malo i takie cudo jak konsola stacjonarna to dla mnie zbytek totalny, lepiej kupic pare ksiazek pozytku z tego wiecej a zabawy tyle samo o ile tez nie wiecej...bo nieoszukujmy sie gry zchodza na psy i 50x bardziej wole sobie pyknac w kozakow, diablo 2, strongholda czy nawet colonization niz w ten chlam co sie teraz wypuszcza.

Natomiast sporo podrużowałem jak to kazdy student po 4 godziny w autobusie...zakupilem wiec PSP. Musze przyznac ze jest to kawał dobrze wykonanej roboty. Ekran jest wystarczajaco duzy zeby grało sie przyjemnie natomiast jego jasnosc pozostawia wiele do zyczenia...niepogarasz sobie na sloncu, nawet nie masz co o tym marzyc po prostu nic niewidac, w cieniu troszke lepiej, najlepiej grywac w pochmurne dni i nocami wtedy mozna sie cieszyc zadziwiajaco dobra grafika.
Mimo ze konsola nie ma przepastnych mocy obliczeniowych to gry wygladaja ladnie (przynajmniej niektore) Warto zagrac w god of war, fife 2008, pare sciganek a juz kompletnie wymiata dragon ball shin budokaj 2 [; grywalnosc po prostu nie z tej ziemi.
Bateria, coz wystarcza na 3-4 godziny w zaleznosci od tego co akorat robisz, no chyba ze tylko sluchasz muze to wtedy pociagnie z 8. Zestawy akcesoriow moga zakrecic w glowie mnogoscia kształtów i zastosowan.
Ale musze wam sie przyznac ze najczesciej konsola sluzyla mi do przegladania neta na wykladach, troszke co prawda niewygodny system pisania jest na kosoli i brak polskich znakow moze denerowac ale po malych przerobkach chodza nawet filmiki na youtubie wiec calkiem poreczna sprawa
Niestety w wakacjie kupilem auto i teraz na konsoli nie gram prawie wogole a tylko przegladam onet na wykładach ale uwazam ze warto kupic psp jesli prowadzisz mobilny tryb zycia, chcesz miec przenosne urzadzenie wielofunkcyjne (filmy, gry, net, gg, muzyka, przegladanie zdjec) , nie chcesz wydawac na sprzet do goerek wiecej niz 800zl, i niezalezy ci na tym ze gry sa na malym ekraniku i nie wszystkie fajne gierki sa na psp to kupuj bez zastanowienia, w innym wypadku odradzam poniewaz takie gadzeciki jesli naprawde nie sa potrzebne (tak jak mi zeby na polibudzie nude zabijac albo w autobusie) to szybko sie nudza, zostaja odstawione w kat i czlowiek zaluje ze wydal 800 zl na cos co lezy pod sciana

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem