Cóż, moje imie w RPGu nie ma żadnej hsitorii - to po prostu typowe D&D'owskie imie krasnoludzkie. Co najwyżej mój nick ma za sobą ciekawą hsitorię. Zaczęło się od mojego dziwnego przypierniczania się do Żydów. W ten sposób powstał "Jude". Po pewnym czasie dodałem do tego "Raus", i z tym oto nickiem zacząłem się pojawiać na różnych OTSach . Jednakże stwierdziłem, że ten nick jest zbyt ofensywny i przerobiłem go z "Jude Raus" na "Fine Raus". Bardzo szybko nastąpiła kolejna zmiana i zniknął odstęp między wyrazami. To jednak wciąż brzmiało dla mnie jakoś takoś nijako, więc to skróciłem do "Fineus". I jest mi z tym dobrze!
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|