25-10-2008, 09:23
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2004
Lokacja: Birmingham
Profesja: Elder Druid
Świat: Olympia
Poziom: 50
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS
@Dziki
Zastanów sie kto jest "Psem" i co to określenie oznacza  To nie on okrada ludzi których zna 2 lata
Tak, zmieniasz serwer bo widzisz wszędzie Psów a na siebie popatrzeć tak trudno? Powiedz mi gdzie jest Eq Koksia? Bo słuch o tym EQ zaginał ;/
Dowody na moje sharowanie? hahahahah żałosne, jeśli nie wiesz o co chodzi to jak grzeczny piesek, morda i do budy
GH? hahahahahahahaha nikt na Guardii oprócz Ciebie i Pokemona nie słyszał o rzekomym "kradziejstwu"
|
Ze niby teraz Koksa okradlem? Od niego mialem pozyczone: k-legi, avangera i bohy. Gdy dostalem od niego smsa to zwrocilem mu to tak szybko jak tylko moglem. Jego eq pamietam do teraz, mial: charmer's tiara, dark arma i sprzet wymieniony powyzej. Wiec nie wiem dlaczego mowisz ze okradlem go skoro tego nie zrobilem
Jego poprzednie eq (mpa, d helm, softy etc) mial RZEKOMO Korzen ale ile w tym prawdy to nie wiem bo ta informacje dostalem od Ryby, sam tego sprawdzic niestety nie moge.
A co do twojego sharowanie. Nie zgrywaj sie bo ja wiem, ty wiesz i jeszcze pare osob o tym wie ze 200lvl to ty nie wbiles, z reszta te pare lvl po 200 to tez nie ty.
Jak mniemam "Pokemon" to wojtek? Bo od niego wiem o gh.
Mowisz ze ja jestem psem tak? A kto probowal uj***c Adama na quarach pare miesiecy temu? Twoja "guildia", chociaz nie zasluguje na miano guildii a raczej schroniska.
PS. Podstawy HTML nie sa az tak trudne 
Ostatnio edytowany przez Elveloya - 25-10-2008 o 09:26.
|
|
|