Mój problem jest następujący. Podczas grania w Hitmana, zawiesił się system. Wszystko sie rozmazało itepe. Zresetowałem, bo nie było innego wyjścia. Włączyłem grę drugi raz, i znowu ten sam błąd. Po drugim resecie wyświetlił się komunikat o błędzie w pliku "nazwy nie pamiętam" i wymaga kolejnego reseta. To też zresetowałem, i wtedy, przy uruchamianiu systemu zrobiła sie straszna grafika, przebarwienia, rożne paski wzdłuż i wszerz ekranu. A przy stronie, gdzie przeważnie wita mnie (użytkownika XP) napis "zapraszamy", coś "piknęło", obraz zrobił się czarny i nie było żadnej reakcji. Zresetowałem.... przez tryb awaryjny odinstalowałem sterowniki karty graficznej. Uruchomiłem ponownie system, i oprócz wyżej wymienionych mankamentów z grafiką, wszystko działało. Przeinstalowałem sterowniki, uruchomiłem komputer ponownie i .... znowu przy "zapraszamy" "piknęło" i aby zrobić coś przy komputerze, przez tryb awaryjny odinstalowałem sterowniki.
Dodam że Hitman był wersją oryginalną, sterowniki zainstalowałem z płyty dodanej do karty. Jestem laikiem komputerowym, to też zanim po serwisanta zatelefonuję chciałbym się na forum poradzić.