Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS
nie gadam z Tobą tylko z Dzikim. W końcu to Forum 
|
Tak, to jest forum, ale starasz sie zrobic tu burdel zeby zwrocic na ciebie uwage, bo wiesz, ze kazdy ma tu juz wyjebane na ciebie. Wiec wy*******aj
W ogole wez czlowieku sie ogarnij, bo to co pierdolisz jest zalosne. Nie pamietasz juz jak bardzo chciales byc "u nas", gdy miales 50 lvl? Potem gdy wbijales 100, 150, 200 (przy wiekszej lub mniejszej pomocy botow, oraz trudnej do przecenienia pomocy kolegow-sharerow) nagle zaczelo ci sie wydawac, ze jestes niewiadomo kim. Ze przypomne twoje teksty "zazdroscicie mi bo mam lepsze pvp i wyzszy lvl", sory men, ale nie wiem jakie mozna miec pvp jesli na serwie pvp mialo sie max 15 lvl (twoja odp na pytanie "czemu grasz na non pvp": bo jak stalem pod depo to mnie zaciagneli w krzaki i zabili) w dodatku w obecnych wersjach tibii, gdzie pvp coraz bardziej ogranicza sie do na*******ania w hotkeye. Nie bede juz blizej przytaczal tego jak nigdy ci sie dupy nie chcialo ruszyc, gdy ktos czegos potrzebowal (zawsze odpowiadales "czemu piszesz do mnie tylko jak cos chcesz", a gdy potem ty cos chciales ode mnie i napisalem ci to samo to stac cie bylo tylko na odpisanie "jestes pojebany"), ani jak ciagle plakales i sie obrazales (np wtedy gdy zabilismy ci z Ryba 2 gsy podczas odblokowywania wysp, oczywiscie nie docieralo do ciebie, ze nie zrobilismy tego celowo, bo nie wiedzielismy, ze tam jestes, a poza tym jakos musielismy przejsc). Pozniej sam odszedles z gildii i zalozyles wlasna psiarnie - zlozona w wiekszosci z niezrownowazonych dzieci rzucajacych tekstami, ktore uslyszaly na ulicy, np. aleethya i jego "twuj stary" oraz "KAARAAAA", tudziez pajacow z wybotowanymi charami, np twoi rl kumple: fumberas i dark~ wybotowani odpowiednio na rotach i zolwiach, no-liferow, idiotow, cwaniakow itp, jak mi sie dwa buce z twojej gildii wbily na mary, to nie chcieli wyjsc, bo napisalem "idzcie stad", zamiast "idzcie stad bardzo was prosze i blagam na kolanach", oczywiscie ty sprawy tez nie umiales zalatwic, wiec musialem im troche nalurowac zeby ich wyjebac, przez co pozniej inne twoje psy jak broni probowaly mnie ubic na marach (dosc nieudolnie jak na "miszczuw pvp z non-pvp", poniewaz nie udawalo im sie nawet zmusic mnie do wyjscia z respa, o zabiciu nie mowiac), albo wpadali w 10 osob po adama na quary (tam z tego co wiem cala akcja tez wygladala dosc smiesznie, zeby nie powiedziec zalosnie). Za kazdym razem gdy byl jakis problem to mowiles, ze to nie twoja sprawa. Wiec skoro wolales tych idiotow (hahaha do dzisiaj nie moge ze smiechu jak sobie przypomne gdy wielki aletja padl na ogniach na poi, bo przestraszyl sie gma i zaczal s*******ac) nie wiem po co starales sie udawac kumpla i szczerze teraz mnie to jebie, zwlaszcza, ze to ty na tym straciles, a nie ja.
a btw. na jednym zdjeciu z aletja wygladacie jak flip i flap