Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2008, 16:38   #3657
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek Pokaż post
@Slythia
Oj istnieje jeszcze kilka zagadek które nie zostały rozwiązane, jak już wspomniałaś winged helmet, czy choćby Serpent Tower! Ta wieża jest dobrym przykładem, ze chcieć to móc. Dosłownie ze 2-3 ekipy to rozwiązały i wypuściły behemota. 2-3 na tysiące graczy i dziesiątki światów. Kluczem okazuje się "rpg", czyli czytanie, myślenie, czytanie i nietypowe rozmowy z NPC oraz WĄSKIE grono osób zainteresowanych.

To jest własnie minus tego forum jak już Disseny__ zauważył. Dużo nowych, którzy bez jakichkolwiek dowodów, czy podparcia swojej "teorii", piszą co popadnie.
Disseny_ zauważyła jak coś.

Swego czasu interesowałam się historią wigned helmet. Tylko... po wprowadzeniu questa "The Kissing Pig" cały tak dokładnie opracowany spoiler upadł. Całkowicie. Wszystko przez to, że autor tak wiele tajemnic powiązał z dostaniem się do wieży na wzgórzach... Poza tym, ten spoiler tak długo istniał, a wszelkie zdjęcia potwierdzające jego prawdziwość okazały się fejkiem. Naprawdę nie jest trudno stworzyć własnego questa oraz wmówić dość dużej ilości osób, że on istnieje... Potrzeba jedynie trochę wyobraźni i znajomości tajemnic Tibii.

O wieży Serpent Tower nic nie słyszałam... Mógłbyś coś wyjaśnić lub dać linka : )?