Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2008, 19:11   #94
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
@Up
Ja zaś, mam zero szacunku dla półgłówków, którzy wyszli z założenia, że posiadanie chara na PvP w jakiś sposób ich uświęca i w stawia ponad każdym zwolennikiem innej racji niż tej, którą oni uważają za jedyną słuszną. Właśnie dlatego gram (grałem) na non-pvp, żebym nie musiał patrzeć na takich jak ty (na pocieszenie dodam, że tam są gorsi od ciebie) i znosić ich panoszenie się na serwerze. Tak swoją drogą, to tym twoim EK musisz ostro kosić tych twoich śmiertelnych wrogów. Widać, że na pvp wiele osiągnąłeś...

@Topic
Dobry film. Pozdrawiam.
18:57 Lyk Ginu [76]: Ale te expienie jest nudne kota dostaje powoli -.-'
18:58 Tealinnsen [137]: expienie - nuda pvp - zabawa

@down
Powiem to co pierwsze co mi przyszlo na mysl jak przeczytalem twojego posta i nie mam zamiaru slodzic bo to forum ." Tylko pizdy boja sie grac na pvp". A po za tym co jest fajnego w biciu xxx h jednewgo moba ? Super zabawa hura ! kazdy normalny tibijczyk lubi kosic przeciwnikow nawet widac to na non pvp (Trapy,rozne dialogi) tylko glupi sie jednemu czy drugiemu przyznac ,ze nie umieja botowac na pvp lub boja sie ze padna na pvp. I mi nie pierdol smutow bo znam od cholery kolegow z rl co maja 150 lvle na guardiach candiach i innych gownach i KAZDY mi mowi ,ze jakby mogl to by sie przeniosl na pvp bo juz ma dosc okolnir czy innego gowna .

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 25-10-2008 o 19:59.
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem