Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2008, 19:49   #2544
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS Pokaż post
Poruszyłeś temat Korzenia, ale może lepiej nie rób tego więcej bo to kolejny "kradziej"
Jesli - jak sam mowisz - okradano cie tyle razy, to zastanow sie czy moze to z toba nie jest cos nie tak, a nie z tymi, ktorych masz za zlodziejow, bo jakos wiekszosc osob ktore tu wymieniasz miala passy do mojego konta (z roznych powodow, w kazdym razie nie sharowalem nigdy jak ty ) i nigdy mi nie zginelo nawet 1 gp

Cytuj:
Od mojego 200 lvla tak jak wyżej napisałem sie odpi... jeżeli nie masz bladego pojęcia dlaczego Ssa nie ma, dlaczego chodzą takie ploty
aha, to oswiec nas i powiedz czemu nie ma ;\ moze zabraklo filmu w aparacie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez PsiakoS Pokaż post
Tak? Moja mama zapewne grała Ty siuta prosze Cie nie udawaj takiego mądrego bo Cie w końcu ktoś skróci o połowe, i straszenie moich ludzi w Gildii w niczym Ci nie pomoże bo w końcu sam będziesz płakał
Haha, zrobicie mu "kare"? wez juz sie nie osmieszaj czlowieku

Cytuj:
@Ufo
Ty powiesz jedną wersje ja drugą i będziemy się kłócić do rana. A pamiętasz czemu założyłem własną Gildie? bo z Cludow przez jakieś pół roku grał Pavel i Adam tylko a reszta nie miała czasu
Tak, kurwa, bo jakbys nie wiedzial to jest cos takiego jak rl zycie i nie kazdy ma czas na*******ac dniami i nocami jak ty, zreszta nie gadaj, ze gral tylko Pav i Adam, bo gralo wiecej osob
A poza tym chetnie bym uslyszal te twoja wersje

Cytuj:
Nie mów tu nic o pvp bo to się śmieszne robi
Smiesznie, bo - jak mniemam - nie wiesz nawet co ten skrot oznacza

Cytuj:
A i nie udawałem kumpla, tylko nim byłem dopóki nie przejechałem się na większości.
Wez juz sobie daj spokoj, widac wyraznie, ze nie wiesz co pisac i pierdolisz takie glupoty, ze zal je w ogole czytac. Nikt sie juz tutaj z toba nie liczy, wiec mozesz sobie odpuscic
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem