Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2008, 20:46   #100
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
JA RÓWNIEŻ bym się przeniósł. Ale gdyby była taka sytuacja, że mógł bym jednokrotnie przenieść swoją postać z Candii na jakiś PvP, to czy mógłbyś mi zagwarantować, że nie dostał bym z miejsca paymentu, i że mógł bym normalnie pójść expić bez obaw, że mogło by mi się wbić 10 osób z rządzą mordu w oczach?
Po 1 jestes mezczyzna chlopczykiem czy waflem ,ze boisz sie podjac walki z jakimis pajacami?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3
Powiedz mi, dlaczego chociażby na jednym serwerze, nie ma gildii, która ma pokojowe nastawienie i jednocześnie trzyma cały serwer za mordę, aby okoliczne chłopstwo nie wszczynało buntów?
Bo na tym polega pvp ? I to jest piekne wejsc na ventrilo z 20 kolegami i isc ubic 300 eka ktory pozniej sie poplacze i zabije matke krzeslem bo padl? Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz . A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?

@pvp-non pvp
Wole openke niz 61395861920840 frosta na okolnir przy botujacej tomurce czy scorpionie andree. Koniec na ten temat a na podsumowanie zacytuje slowa 270 ms'a do ktorego napisalem czym dla niego jest non pvp "Non pvp ? z czym to sie je ? a tak na serio, wez mnie nie denerwuj ."
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem