Cytuj:
Bo na tym polega pvp ? I to jest piekne wejsc na ventrilo z 20 kolegami i isc ubic 300 eka ktory pozniej sie poplacze i zabije matke krzeslem bo padl? Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz . A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?
|
Jeśli na tym polega ten cały ekhm... "geniusz" tego PvP, które tak zachwalasz, to uszanuj to, że MI taki system nie odpowiada. Problemem jest to, że nie potrafisz tego uszanować i niestety jesteś zbyt zacietrzewiały, aby w jakiś sposób można było do ciebie dotrzeć.
Cytuj:
A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?
|
1. Gdyby liczył się dla mnie exp i nie grał bym 4fun, to miał bym teraz 250~lvl.
2. Pewnie, że można się odegrać. Zwłaszcza gdy wszystkie najmocniejsze gildie chcą cię huncić, ponieważ nie zapłaciłeś im paymentu nałożonego za nic.
Cytuj:
Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz .
|
Wypraszam sobie. Nie skromnie mówiąć, gdybyś wiedział co dawno temu osiągnąłem, to po tym co teraz napisałeś, nie potrafił byś sobie samemu spojrzeć w oczy... a już na pewno nie mi

.
Cytuj:
Po 1 jestes mezczyzna chlopczykiem czy waflem ,ze boisz sie podjac walki z jakimis pajacami?
|
A kto powiedział, że muszę "walczyć" bo w przeciwnym wypadku jestem wafel? Ty?
Cytuj:
frosta na okolnir przy botujacej tomurce
|
Tomurka expi manualnie. Co do jego skilla, to nie wypowiadam się, ponieważ tylko raz widziałem go w akcji.
@Topic
Goroma to jest ta wyspa koło Svargrond, gdzie się Orshabaal respi tak?