Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2008, 21:05   #101
Xr3
Zbanowany

Data dołączenia: 29 12 2007

Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
Domyślny

Cytuj:
Bo na tym polega pvp ? I to jest piekne wejsc na ventrilo z 20 kolegami i isc ubic 300 eka ktory pozniej sie poplacze i zabije matke krzeslem bo padl? Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz . A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?
Jeśli na tym polega ten cały ekhm... "geniusz" tego PvP, które tak zachwalasz, to uszanuj to, że MI taki system nie odpowiada. Problemem jest to, że nie potrafisz tego uszanować i niestety jesteś zbyt zacietrzewiały, aby w jakiś sposób można było do ciebie dotrzeć.

Cytuj:
A tak po za tym skoro dla ciebie "exp sie nie liczy tylko przyjemnosc z gry" to czemu sie boisz ze cie ktos bedzie probowal zabic , zawsze mozna sie odegrac?
1. Gdyby liczył się dla mnie exp i nie grał bym 4fun, to miał bym teraz 250~lvl.
2. Pewnie, że można się odegrać. Zwłaszcza gdy wszystkie najmocniejsze gildie chcą cię huncić, ponieważ nie zapłaciłeś im paymentu nałożonego za nic.

Cytuj:
Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz .
Wypraszam sobie. Nie skromnie mówiąć, gdybyś wiedział co dawno temu osiągnąłem, to po tym co teraz napisałeś, nie potrafił byś sobie samemu spojrzeć w oczy... a już na pewno nie mi.

Cytuj:
Po 1 jestes mezczyzna chlopczykiem czy waflem ,ze boisz sie podjac walki z jakimis pajacami?
A kto powiedział, że muszę "walczyć" bo w przeciwnym wypadku jestem wafel? Ty?

Cytuj:
frosta na okolnir przy botujacej tomurce
Tomurka expi manualnie. Co do jego skilla, to nie wypowiadam się, ponieważ tylko raz widziałem go w akcji.

@Topic
Goroma to jest ta wyspa koło Svargrond, gdzie się Orshabaal respi tak?

Ostatnio edytowany przez Xr3 - 25-10-2008 o 21:14.
Xr3 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.