Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2008, 22:38   #103
Askaral
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais

Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valest Pokaż post
Zależy od Ciebie , jak umiesz się odnaleźć na servie , poznasz normalnych ludzi itp to taaa ,a jak nie to wiadomo co czeka na pvp ;>
Powiedz najpierw, ilu osobom musiales wylizac dupcie zeby "stanac na szczycie"?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Prosze cie , ty jednak nie graj na pvp bo wafel jestes a nie gracz .
A ty jestes z pvp wiec masz jaja ze stali joł!

Cytuj:
@pvp-non pvp
Wole openke niz 61395861920840 frosta na okolnir przy botujacej tomurce czy scorpionie andree. Koniec na ten temat a na podsumowanie zacytuje slowa 270 ms'a do ktorego napisalem czym dla niego jest non pvp "Non pvp ? z czym to sie je ? a tak na serio, wez mnie nie denerwuj ."
Tu musze ci przyznac racje, dla wielu z npvp liczy sie tylko exp. Ale nie uogolniaj, nie dla wszystkich. Ja osobiscie wole sobie spokojnie postac i posiedziec na necie gadajac jednoczesnie z kumplami, niz liczyc biale cyferki gdziekolwiek.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valest Pokaż post
Hahahaha
Jestes taki glupi na jakiego wygladasz? Zapytaj mamy/ taty co to jest sarkazm

Cytuj:
kazdy normalny tibijczyk lubi kosic przeciwnikow nawet widac to na non pvp (Trapy,rozne dialogi) .
A kazdy tibijczyk lubi tracic pelno expa, ktorego wbijal dosyc dlugo i potem bedzie musial odrobic zeby znowu sie bawic? Gralbym na pvp z checia, gdyby po dedzie nie spadaly takie ilosci expa/aol/eq.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xr3 Pokaż post
Jeśli na tym polega ten cały ekhm... "geniusz" tego PvP, które tak zachwalasz, to uszanuj to, że MI taki system nie odpowiada. Problemem jest to, że nie potrafisz tego uszanować i niestety jesteś zbyt zacietrzewiały, aby w jakiś sposób można było do ciebie dotrzeć.
Pierwszy raz musze ci przyznac racje.

To chyba tyle, skoro juz inni spamuja to i ja moge, zwlaszcza ze mam tylko jednego warna ~

Ostatnio edytowany przez Askaral - 25-10-2008 o 22:45.
Askaral jest offline   Odpowiedz z Cytatem