Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 3 :)
Zobacz pojedynczy post
stary 25-10-2008, 23:06   #3851
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez powrotmistrza Pokaż post
Myślę że Karo pokazał swój poziom pvp (Dobry) wychodząc cało z tego z tego "trapu" a na Ancientach raczej cieżko ubić osobę która biegle włada hotkeyami Ale nie zmienia to faktu że za dużo sobie myśli i robi się "kozaczkiem"
tam nie bylo zadnego trapa na mnie-kurtz wpadl jak sprawdzalismy to i owo scial krzaka i myslal ze jest kozak,ale jak dostal mw na ryj zaczal s*******ac do schodow i uparcie twierdzic ze 'moja matka to i tamto' wiec zawolalem pare osob zeby zblokowac schody i niech sobie powastuje,blokowanie schodow nie bylo jak trzeba,wiec kurtz odwaznie spierdolil na gore w momencie kiedy podchodzilem do schodow z 5 czy 6 ancientami-jako iz rzadko szybko sie poddaje chcialem go jeszcze wypchac,musialem ubic larve na ktorej miejsce 2 sec potem wszedl ancient,wiec po prostu nie zdazylem i wszedlem sobie na gore.

mysle ze ta wypowiedz zamyka temat ssa,no chyba ze kurtz chce ja przerobic na barwna historie w ktorej ubija mnie 5 razy a potem tibia.com nie zapisuje dedow i co to w ogole ma byc ;///
/K~

Ostatnio edytowany przez szkapamujwruk - 25-10-2008 o 23:10.
szkapamujwruk jest offline