Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2008, 09:36   #3674
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <hmm> Pokaż post
..a "starzy" niby tacy wspaniali i mają dowody na poparcie swoich "mądrych" teorii?

W grze jest jedna tabliczka w której pada zwrot "Sword of Fury", jedna książka i prawdopodobnie jedna wypowiedz NPC o minomage z minohell.... a ludzie potrafią takie historie na ten temat układać że "głowa mała". Ba.. niektórzy twierdzą nawet, że spike sword to nie SoF. Więc nawet tego SoF nie widzieli.

"Mielicie wodę", do tematu się nie da nic dodać ponad to co już w nim jest- czyli nic. Nie ma odpowiedzi na "zagadki", ciągle szukacie tych "zagadek", faktycznie nie mając żadnego dowodu na ich istnienie.
Przeprasza, nie chodziło mi o to, że starzy dobrzy a nowi źli bo sami wiemy jak to czasem wygląda. Jednak nie zgodzę się, że nic nowego nie da się dodać. "Jedna tabliczka" mówiąca o SoF, prawda, więc znów posłużę się przykładem znanego questa (jednego z lepszych na Rookgaardzie) - język orków. Ilu NPCów wspomina, że zna język orków? Jeden i to w dodatku podaje 2 słowa. Kluczem okazuje się niepozorna książka z biblioteki...

Ja wiem, że ten miecz wbity w kamień ma te same statystyki, nazwę i ten sam wygląd co spike sword, ale jeśli chodzi o idee i fabułę to wręcz nie wolno mówić, że to jest to samo! Niepotrzebnie sobie gardło zdzieram bo tłumaczyłem już to wcześniej

@Disseny__
Najmocniej przepraszam Panią za to nieporozumienie...

@Slythia
http://tibia.wikia.com/wiki/Serpentine_Tower
O to Serpentine Tower. Zaraz znajdą się sceptycy i będą rozgłaszać "eee byłem tam, tam nic nie ma, da się wypuścić fire elementala i tyle, przedmioty za kratą dla klimatu", dlatego od razu mówię, to JEST quest (nie mówie tu o perle), da się wypuścić wszystkie potwory. BA! Żeyby tylko wypuścić potwory!

Co do Winged Helmetu - prawda, wiem o którym spoilerze mówisz i powiem Ci tyle, że część jego była specjalnie "popsuta" aby zamydlić oczy ludziom. Bo to czy quest istnieje nie mamy wątpliwości prawda? W końcu ludzie mają ten hełm

Tak samo Silver Maca - są pewni ludzie którym zależy, aby quest pozostał tajemnicą, a na pewno, żeby nie doszło do tego, że gdzieś pojawi się spoiler.
Brotherhood of Kirok popiera ich działania i serdecznie przykłada do tego rękę

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem