Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2008, 10:36   #3675
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek Pokaż post
@Slythia
http://tibia.wikia.com/wiki/Serpentine_Tower
O to Serpentine Tower. Zaraz znajdą się sceptycy i będą rozgłaszać "eee byłem tam, tam nic nie ma, da się wypuścić fire elementala i tyle, przedmioty za kratą dla klimatu", dlatego od razu mówię, to JEST quest (nie mówie tu o perle), da się wypuścić wszystkie potwory. BA! Żeyby tylko wypuścić potwory!

Co do Winged Helmetu - prawda, wiem o którym spoilerze mówisz i powiem Ci tyle, że część jego była specjalnie "popsuta" aby zamydlić oczy ludziom. Bo to czy quest istnieje nie mamy wątpliwości prawda? W końcu ludzie mają ten hełm

Tak samo Silver Maca - są pewni ludzie którym zależy, aby quest pozostał tajemnicą, a na pewno, żeby nie doszło do tego, że gdzieś pojawi się spoiler.
Brotherhood of Kirok popiera ich działania i serdecznie przykłada do tego rękę
Być może istnieją nieodkryte questy - wcale tego nie neguję. Lecz istnieje więcej sposobów uzyskania legendarnych przedmiotów. I wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to właśnie dzięki nim istniały takie przedmioty, jak wigned helmet. W końcu... Dzięki temu tworzy się klimat, niektórzy gracze zaczynają zwiedzać biblioteki, etc, etc... Nie należy zapominać, że ten cały tibijski świat, mimo, iż kieruje się własnymi prawami, jest przez kogoś sterowany i ta osoba może zrobić z nim dosłownie wszystko (osoba czy tam osoby).

Serpentine Tower może być ciekawym questem, ale co ja tam zrobię z moim 50 ek ; ).