Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2008, 12:03   #3677
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Falcon Wings Pokaż post
@up
Nawet jezeli cos, to watpie zebys nas to interesowalo. To temat o zagadkach rookgardu, a nie osiagnieciach piecdziesiatego EK.
Marudzisz. Moja wypowiedź ma 5 linijek, a ty musiałeś skomentować tą ostatnią, najmniejszą, której zadaniem było odnieść się do postu Pana Klocka.

Cytuj:
Ktos z tych ktorzy przeczytali caly temat, zaczal wogole robic to o co prosilem?
Może w takim razie sam przeczytaj ten temat i sam wyciągnij jakieś wnioski? Ale jak chcesz...

Cytuj:
Moze powinnismy najpierw przemyslec to, co juz wiemy.
1. MM nie ma nic wspolnego z SoFem, to pewne. Wiemy, bo czytalismy ksiazki.
Jakie książki? O MM wiemy tyle, że strzeże przejścia do Mintwallin.
"This minotaur mage is probably originated from the hidden minotaur town called Mintwallin. There is even a book regarded to that in the table of the Minotaur Hell." A SoF... Wiemy, że istnieje.

Cytuj:
2. SoF'a mial Dallheim, ale najprawdopodobniej byl przez demony i im go oddal.
To sie raczej mija z prawda. Nie mial SoF'a, mial Spike Sword'a. Jest na niego Quest na mainie.
A ja dodam, że troszkę dialogi się zmieniły. Dallheim już nic nie mówi na temat swej broni. Kiedyś zaś twierdził, iż "With my spikesword I slice even a cyclops in pieces." Lecz z czasem zmienił swą zbroję, zaczął używać włóczni i pozbył się miecza.... Btw, i znów nic o SoFie.
Cytuj:
3. Ghoul nie ma nic wspolnego z SoF'em.
No... I co z tego?
Cytuj:
Co dalej? Co z tym znikaniem? Moze ktos dokladnie opisac jak spowodowac to znikniecie i ile ono trwa?
Podałam wyżej link.

Szczerze mówiąc, nic nowego nie wprowadziłeś do tego tematu... Wiemy to, co wypisałeś... I co z tego? Czy ta wiedza w jakikolwiek sposób przybliża nas do odkrycia tego questa? Czy odkryłeś coś nowego, coś, co może zostać wykorzystane? Wiele osób już myślało nad tym, co wypisałeś. Jakie są tego efekty? Chyba wiesz.