Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
Dlaczego nas biją? A po co ta cała chmara niedouczonych wojowników wbija się na ich ziemie, magazyny, jadalnie i zaczyna wszystko plądrować? One się po prostu bronią.
|
Jak każdy monster, znajdziesz się w jego zasięgu i cię atakuje bądź ucieka (wiewiórki)
<...kupa fabuły...>
Cytuj:
Dlaczego to wszystko pisze? Po to abyśmy lepiej zrozumieli historie Rookgaardu.
|
Ten mino mag wg Ciebie jest wyznawcą tej filozofii. Co z tego?
Cytuj:
Minotaury nie są złe z natury. To są po prostu wojownicy broniący swojego miejsca. To my nachodzimy ich ziemie. Czy widzieliście kiedyś najazd Minotaurów na Rookgaard?
|
Lol, Cyklopy też bronią swojego miejsca, Hydry bronią swych jaj. No ale co z tego? Następnym razem pogłaszczę pierwszego napotkanego minotaura.
Cytuj:
Mam nadzieje, że podobał się lekko przydługi wywód i rzucił swiatło na pewne sprawy
|
Średnio na jeża, rzucił tyle światła co zepsuta żarówka.
Cytuj:
PS.
I jeszcze taka ciekawostka, wiecie, że minotaury nie wiedzą co to znaczy "kaplar" ?
|
Tiaaa, dawno temu to było w jakimś numerze "Wally zwiedza świat"
Cytuj:
Ehhh po co ja w ogóle próbuje, przecież dopuki nie napisze "idź tu, powiedz to, wrzuć ciało, wrzuć poison arrow, wylej truciznę" to i tak spotka się to z ogólną krytyką...
|
Może spotkasz się z krytyką lecz nie z mojej strony.
Cytuj:
Ty lubisz mieć podane wszystko na tacy, słowa klucze w rozmowach są ci na rękę. Mi osobiście przeszkadzają.
|
To twoje zdanie. Nie znasz mnie, więc nie możesz tego określić
Cytuj:
Jak tylko zobaczyłem, że czytasz ten temat to wiedziałem, że będziesz na nie zawsze jesteś jak coś piszę.
|
To pisz w inny sposób
tak na koniec:
=P