Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2008, 20:03   #3683
Rocket Slayer
Użytkownik Forum

Rocket Slayer's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 146
Rocket Slayer ma numer GG 9457986 Send a message via Skype™ to Rocket Slayer
Domyślny

Cytuj:
Chciałbym zauważyć, że jesteś deczko bezczelny. Czepiasz się kogoś, bo on nie postrzega gry jako kupy skryptów i pikseli?
Tu się mylisz. Cenię sobie to, że w ten sposób postrzega tą grę. Gdybyś napisał to jako stwierdzenie, porównałbyś mnie do bottera.

Cytuj:
Przeczytaj jeszcze raz wypowiedź Pana Klocka to zrozumiesz. Chodziło mu oto, że minotaury same z siebie nie atakują ludzi, robią to w obronie. Tak samo jak cyklopy i hydry.
Jak każdy mob w tej grze (nie licząc kurczaków itepe).

Cytuj:
A nawet jeśli był, to co? Każdy czyta "Wally zwiedza świat"? Nie sądzę.
Lol...
Cytuj:
Nie trzeba Cię poznawać, widać wszystko po twoim rozumowaniu.
Wiesz... sam sądzę, że jakoś nie odzwierciedlam w całości swojego rozumowania pisząc tutaj =P

Cytuj:
Tak wiem, pewnie odpiszesz mi coś tam, ale nie odchodź od tematu, nie chce robić n-tego flamewara w tym temacie.
"Wiem wiem, nie chciałem ale musiałem to zrobić!"
Kontroluj się!

Cytuj:
To jest coś takiego jak Wally zwiedza świat" o.0 pierwsze słyszę
Było.... dawno temu :-P
Cytuj:
mamy za dużo offtopów i bez tego
Sprecyzuję, nie offtopuję gdyż subtelnie komentuję każdą wypowiedź związaną z Rookgaardem, w sposób kulturalny <sometimes>

Cytuj:
Co do tego czemu Hydry nas atakują, myślę że dlatego iż jesteśmy mniejsi i wyglądamy smacznie
-.^

Swoją drogą, życzę Ci aby Tobie pierwszemu udało się rozwikłać tą zagadkę gdyż najwięcej robisz w tym celu, lecz zastanów się, czy nie zrobiłeś kilka kroków za dużo =) GL

Podoba Ci się ta pszczyla? Może chcesz jej wystawić 10 na fotce.pl?
Rocket Slayer jest offline   Odpowiedz z Cytatem