Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2008, 21:09   #4
Bluray
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Bluray ma numer GG 9804717
Domyślny

@Up
Przecież napisał że testował metina :O
Cytuj:
Czytamy ze zrozumieniem....
Ups. Chyba musiałem przysnąć na tym fragmencie, cóż zwracam honor.
________

Takie rzeczy to tylko w erze

Co do tematu, to może Flyff? Masz dosyć "nie cztery profesje na krzyż" no i od 20 poziomu doświadczenia, jest możliwość latania, na deskach, czy innych "drzwiach" (Można walczyć latając). Sam dopiero zaczynam grać, więc nie wiem czy jest coś innego do roboty "expowanie", nie wiem czy jest ogranicznik levelowy, no ale jest też pvp (na każdym świecie) i coś znanego z tibi, czyli PK (ale jest to tylko na jednym serwie, więc nie ma problemu)
O pvp:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wikipedia
Dueling [edytuj]

Znany także jako PvP. Jedna postać pyta się drugą o zgodę na rozegranie pojedynku. Jeżeli się zgodzi obie osoby zostaną do siebie dopuszczone i mogą się atakować. Jedynymi ograniczeniami jest brak "duelowania" osób o 30 lvlów wyżej od siebie a także blokada na osoby, które nie ukończyły pierwszego szkolenia (1st job).

PK [edytuj]

Serwer PK (możliwość zabijania innych graczy) jest na serwerze "Demian". Jest to serwer gdzie gracze mogą atakować i zabijać się nawzajem i jedynym ograniczeniem jest niemożność atakowania graczy poniżej poziomu 20. W miastach spotkać można kilku Guardian NPC którzy zabiją każdego gracza mającego punkty disposition.

Arena fight [edytuj]

W każdym mieście jest osoba, która może cię przeteleportować na Arenę. W tej arenie postacie mogą się atakować bez ograniczeń (tylko a 1st job). Dozwolone są wszystkie skille.
No nie spełnia na pewno punktu z grafiką (mangowa), zmiany pogody są.

Ostatnio edytowany przez Bluray - 26-10-2008 o 21:24.
Bluray jest offline   Odpowiedz z Cytatem