Zobacz pojedynczy post
stary 26-10-2008, 22:58   #3684
RookeR
Użytkownik Forum

RookeR's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: W Domu :)

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Domyślny

Gentlemans, can we speak about topic? Please...

@topic:

W tym temacie (i wielu innych o zagadkach rookgaardu) mało osób wypowiada się konkretnie... A jak już się wypowie to albo:
a) Mówi to już po raz "enty".
b) Mówi coś wyssanego z palca.
c) Mówi coś ciekawego, popartego faktami.

Szczerze mówiąc sam, nigdy jakoś specjalnie nie interesowałem się SoFem itp. Grałem na rookgaardzie, bo lubiałem... No ale jak to mówią jak już raz w coś wejdziesz, to wrócisz tutaj po raz drugi... Aktualnie nie gram na rookgaardzie ("tworze" knighta), aczkolwiek jestem i czytam forum co dzień* i czytam co nowego ludzie wymśla. Ale ostatnim czasem szukam "nowych" rzeczy na temat Sof-a i póki co to nie znalazłem nic nowego na jego temat...
* O ile pracuje/spędzam czas przy komputerze ^^

Tu mam prośbe do Pana Klocka. Czy mógł byś mi wysłać na PW (wiem to jest coś w stylu "podania na tacy" ) tytuły ksiąg z których masz wiedze o minotaurach? Albo które biblioteki powinnienem przeszukać na mainie itp. Będe wdzięczny.

EDIT:
@Down

Sam nie wiem jak to odmieniać ^^. Ale chyba najlepiej brzymi "RookeRże"*. Za te informacje dziękuje, postram poczytać te księgi w najbliższym wolnym czasie =)

* Jeśli ma ktoś inny pomysł na odmiane mojego nicku to niech pisze na PW. =d

Pozdrawiam =]

Dziadki z którymi grałem na Candi i dyskutowałem na forum rookgaardu, jeśli ktoś to czyta odzywajcie się na priv - od czasu do czasu będę przeglądał skrzynkę tutaj

Ostatnio edytowany przez RookeR - 27-10-2008 o 13:50.
RookeR jest offline   Odpowiedz z Cytatem