Temat: O bełtach
Zobacz pojedynczy post
stary 18-01-2004, 15:01   #7
Alchemiko
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 09 2003

Alchemiko ma numer GG 1009770
Domyślny

Cos ode mnie:

z Mino Archer'ami bilem sie na foldzie (luk i strzaly) i nie powiem, ze jest trudno (bynajmniej przed update nie bylo), mialem wedy cos kolo ~13-16lvl i ok 50 dista.

Jak sie ma speary i tarcze, a monster, ktory wali na odleglosc podejdzie, to trafia znacznie zadziej, nizeli z daleka.

No, innym razem bylo, jak gonil mnie: Mino Archer i Cyc, poniewaz odleglosc miedzy Mna a Archerem byla srednia, to zrywalem dosc konkretnie, a gdy zatrzymalem, by UH sobie wycelowac (to tez bylo ~13-16lvl, wiec nie mialem wprawy w celowaniu runkami :/ (jak z FB walilem, to czesto blok zrywal [ale to inna przygoda]) Wiec, nei zdazylem sie UH,nac, a Cyc mnie pacnol, i na tym skonczyla sie przygoda (PoH).

Pojedyncze Mino Archer'y nie sa niebezpieczne, dla knight'a ~20lvl, ich sila jest mniej wiecej porownywalna do DwarfSoldiera, tyle, ze ten z bliska bije z Battle Axe (jak sie nie myle, przez co ataki sa celniejsze, bo z bliska i tak by rzadko trafial)

Tak na koniec...
zastanawiam sie, czy postaci nie maja jakis wlasciwosci wykraczajacych poza Skille i lvl.

Przyklad, kiedys (bo teraz On juz nie gra) qmpel mial 24lvl, Ja 22, i jak trenowalismy, to skill mialem tylko o ` gorszy od niego, a zawsze On mocniej walil, przez to tez nikt z nim trenowac nie chcial, bo kazdy twierdzil, ze ma na Balance, a nie na Def'ie (nie mowcie, ze mogl oszukiwac, bo znam go z Real'a :-) )

[Edit]
Merral, a jest popyt na te Power Bolty, i po ile tak ~za sztuke ?
Alchemiko jest offline   Odpowiedz z Cytatem